NFL: „Meghúztam az üveget, a sz.rt is kivertem a kezemből!”

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2019.09.23. 11:34
null
Lehet, hogy Gardner Minshew kissé őrült, de óriási népszerűségnek örvend az Egyesült Államokban (Fotó: Getty Images)
Egészen bizarr sztori látott napvilágot a minap Gardner Minshew, az NFL-ben szereplő Jacksonville Jaguars irányítójának főszereplésével. A Nick Foles sérülése miatt kezdővé előlépő, mindössze a draft hatodik körében elkelő újonc eddig remekel a floridai csapatnál, legutóbb a Tennessee Titanst verték meg 20–7-re, népszerűsége pedig egyre magasabbra rúg. Most egy egészen elképesztő sztorit is megosztott magáról a 23 éves játékos.


Minshew a Barstool Sports podcastjében mesélte el a történetet, melyet a Los Angeles Times oldalán is olvashatunk. Még mindig nem tudjuk, sírjunk-e vagy nevessünk rajta…

A játékos korábbi iskolájából átkerült az East Carolina Egyetemre, ahol azonban két rutinosabb irányító állt előtte a rangsorban. Úgy tervezte, hogy végigüli az idényt, és bekerül a kezdőbe a következő évben, amikor két kollégája már kikerül az egyetemről. Ám mégis pályára kellett lépnie, így pedig egyetlen megoldás maradt arra, hogy az East Carolinánál folytathassa, mégpedig az, ha egészségügyi okokból, vagyis sérülés miatt kell kiülnie egy évet.

„Támadt egy ötletem, szóval hazamentem, fogtam egy Jack Daniel’s whiskyt, és egy kalapácsot. Bementem a szobámba, meghúztam az üveget, letettem a kezemet az asztalra, és bumm, bumm, bumm, a sz.rt is kivertem belőle!”

Itt azonban még nem ért vége a különös megpróbáltatásoknak…

„Ott ültem, remegtem a fájdalomtól, de tudtam, hogy még nem tört el, szóval azt mondtam magamban, gyerünk! Még egy kör, megint három ütés. Még mindig semmi. Még jobban remegtem a fájdalomtól, de tudtam, hogy még mindig nem tört el, szóval ütöttem rá még hármat, de itt volt a vége, ennyit bírtam elviselni. Nem tudtam eltörni a saját kezemet.”

Minshew elmondása szerint hetekig be volt dagadva a keze, az edzőinek pedig mindössze annyit mondott: odacsukta a kocsi ajtajához…

Reméljük, ha Jacksonville-ben marasztalják, más megoldást választ.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik