NFL: másfél éve ideiglenesen lebénult, most az esküvőjén táncolt – videó!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.05. 08:41
Rendkívül érzelemdús videót osztottak meg a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Pittsburgh Steelers linebackerjéről, Ryan Shazierről: az esküvőjén táncolt.

Mint ismert, Ryan Shazier 2017 decemberében, a Cincinnati Bengals elleni mérkőzésén sérült meg, miután rosszul sikerült a szerelési kísérlete. A linebacker egyáltalán nem tudta mozgatni a lábait – Shaziert hordágyon vitték le a játéktérről, majd egyenesen kórházba szállították.Ryan Shazier 2017 decemberében, a Cincinnati Bengals elleni mérkőzésén sérült meg, miután rosszul sikerült a szerelési kísérlete. A linebacker egyáltalán nem tudta mozgatni a lábait – Shaziert hordágyon vitték le a játéktérről, majd egyenesen kórházba szállították.

A védőn gerincműtétet hajtottak végre, sokáig feküdnie kellett, néhány héttel később aztán kerekesszékre válthatott, igaz, a lábát a beszámolók szerint csak enyhén érezte – az orvosi vélemények egyöntetűen arról szóltak, hogy már az is nagy dolog lenne, ha a játékos ismét járni tudna.

Shazier ennek ellenére, mindenki nagy csodálkozására 2018 decemberében már olyan felvételt osztott meg a közösségi oldalán, melyen súlyt emelt – áprilisban pedig még meghökkentőbb videót rakott ki, ezen egy tornaszekrényre ugrik fel.




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik