NFL: kirabolták a Chiefs sztárfutóját, a rendőrség nyomoz

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.05.05. 09:40
null
A Super Bowl hősét kirabolták LA-ben (Fotó: Twitter/New York Post)
Az NFL-ben szereplő Kansas City Chiefs futóját, Damien Williamst kirabolták Los Angelesben. Az elkövetők hárman voltak, és mindössze 1000 dollárt vittek el a 2020-as Super Bowl hősétől.

 

Damien Williams éppen Los Angeles-i otthonában tartózkodott szombat éjszaka néhány ismerősével, amikor három férfi betört a hátsó ajtón – írja a tmz.com.

Körbevették a Chiefs sztárját és barátait, és bár nem vettek elő fegyvereket, egyértelmű volt, hogy pénzt akartak a futótól. Williams nem állt ellen, a TMZ információi szerint nagyjából 1000 dollárt vittek el a rablók a helyszínről.

A rendőrség már nyomoz az ügyben, de egyelőre nem találták meg a betörőket – állítólag a térfigyelő kamerák segítségével próbálják beazonosítani az elkövetőket, akik a felvétel szerint afroamerikaiak lehetnek.

Williams és társai szerencsére nem sérültek meg a rablás során. Azt egyelőre nem tudni, hogy a Kansas City Chiefs játékosa miért ment Los Angelesbe.

A 28 éves futó az idei Super Bowl egyik hősévé vált a Kansas Cityben, miután 104 yardot futott és 29 elkapott yardja volt, ráadásul két touchdownt is szerzett – az elsővel fordított, a másodikkal biztosította sikerét a Chiefsnek.

Minden, ami az NFL 2020-as idényével kapcsolatos, egy helyen itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik