NFL: Brady rejtelmes fotójának jelentésén töpreng a liga

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2020.01.31. 10:56
Tom Brady, az NFL-ben szereplő New England Patriots hatszoros bajnok irányítója csütörtökön kitett egy sejtelmes képet a Twitterre, Amerika pedig azóta is azon töpreng, mit is jelenthet. Visszavonul? Szórakozik? Kobe Bryant előtt tiszteleg?

A kommentár nélküli, fekete-fehér képen a New England sztárja az üres Patriots-stadion játékoskijárójában sétál civilben.

A posztról azonnal megkezdődtek a találgatások. A legtöbben valamiféle búcsúra asszociáltak, a visszavonulást, illetve a Patriotstól való elköszönést látják benne. Brady szerződése lejárt, előfordulhat, hogy körülnéz a szabadügynökpiacon, meghallgat egy-két ajánlatot, mielőtt visszatér a Patriotshoz.

Van, aki szerint Brady csupán Kobe Bryant előtt tiszteleg ezzel a képpel, a vasárnap elhunyt kosarasnak is volt hasonló híres fotója.

Persze az is lehet, hogy egy reklámkampány első jele a fotó.

Az nfl.com azt sem tartja kizárhatónak, hogy Brady csupán szórakozik a közösségi médiában, és a Super Bowl előtti napokban kis figyelmet szeretne magának, ha már négy év után először nem játszhat a döntőben.

Adam Schefter, az ESPN mindent tudó bennfentese szerint a fotónak biztosan nincs köze Brady NFL-es jövőjéhez.

SZAVAZÁS

Mit üzent a fotóval Tom Brady?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik