NFL: a Raiders évi 30 millióval csábítaná Las Vegasba Bradyt

Vágólapra másolva!
2020.02.16. 08:40
null
A Raiders Carr helyett Bradyvel vágna neki a Las Vegas-i kalandnak? (Fotó: Getty Images)
Az előző idén végeztével és az új ligaévhez közeledve megkezdték a nagytakarításokat a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő csapatok.

 

A Washington Redskins megkezdte a nagytakarítást, Josh Norman mellett az elkapó Paul Richardsontól is megvált a csapat, ezzel a két kivágással 15 millió dollárt szabadított fel a fizetési sapkában.

Normanhez hasonlóan poszttársa, Vernon Hargreaves is lapátra került, a korábbi Buccaneers-védőt a Texans szedte fel év közben, de nem akarta kifizetni már a 2020-as, 9.6 millió dolláros fizetését.

A Baltimore Ravens söprögetőjétől, Tony Jeffersontól szabadult meg, ez a lépés 7 millió dollárral könnyítette meg a gárdát. Hír a csapattal kapcsolatban, hogy a támadófalember James Hurst teljesítménynövelők használata miatt négymeccses eltiltással kezdi az új idényt.

Érdekes hírek láttak napvilágot Tom Brady helyzetével kapcsolatban, az Arizona Cardinals-legenda Larry Fitzgerald sportújságíró édesapja, Larry Fitzgerald Sr. arról számolt be, hogy a Las Vegasba készülő Raiders évi 30 millió dolláros ajánlattal készül (60 millió/2 év) magához csábítani a hamarosan szabadügynökké váló irányítót. Időközben a Patriots is igyekszik meggyőzni őt a maradásról, ezt pedig Hunter Henry tigth end és A. J. Green elkapó megszerzésével nyomatékosítaná.

Minden, ami az NFL 2020-as idényével kapcsolatos egy helyen itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik