NFL: 58 tehetség lesz jelen a virtuális játékosbörzén

Vágólapra másolva!
2020.04.10. 10:15
Ötvennyolc tehetség jelezte részvételét a profi amerikaifutball-liga (NFL) amatőr játékosbörzéjén (draft), amelyet idén teljes egészében virtuális módon rendeznek meg.    

Az április 23-25. között sorra kerülő eseményen a csapatok vezetői és a szakmai stáb minden tagja külön helyszínen lesz majd a koronavírus-járvány miatt, a kapcsolatot kizárólag telefonon vagy interneten keresztül tarthatják egymással, illetve a draft főhadiszállásával.

Az NFL-be érkező játékosok közül 58-an jelezték, hogy részt vesznek az eseményen, ami azt jelenti, hogy amennyiben egy klub kiválasztja őket, akkor a közvetítő ESPN és az NFL Network segítségével rögtön interjút is adhatnak.

A résztvevő játékosok között ott van az irányító Joe Burrow, aki szakértők szerint biztosan az első helyen kel majd el, valamint a hatalmas tehetségnek tartott védő, Chase Young is, aki a második választott lehet.

Mindeközben megjelent a hír, hogy a harmadik helyen választó Detroit Lions „árulja” a jogot és szívesen meghallgat minden ajánlatot az előkelő pozíció elcseréléséért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik