NBA: Westbrook nehezen viselte a kiesésüket – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.28. 10:59
Russell Westbrook nehezen viselte, hogy csapata, az Oklahoma City Thunder kiesett az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) rájátszásának első körében. Az irányító összekapott a Utah Jazz szurkolóival.

A Utah Jazz 3–2-es előnnyel várhatta az OKC elleni párharcának hatodik mérkőzését, amelyet 96–91-re megnyerte, ezzel bejutott a Nyugati főcsoport elődöntőjébe.

A 46 pontig jutó Westbrook a kiesésük után az öltözőbe vonulva megcsapott egy hazai szurkolót, aki a mobiltelefonjával közelről felvette őt. A Thunder irányítója már a második negyed után is összetűzésbe keveredett egy másik, őt heccelő Utah-szurkolóval.96–91-re megnyerte, ezzel bejutott a Nyugati főcsoport elődöntőjébe.

A 46 pontig jutó Westbrook a kiesésük után az öltözőbe vonulva megcsapott egy hazai szurkolót, aki a mobiltelefonjával közelről felvette őt. A Thunder irányítója már a második negyed után is összetűzésbe keveredett egy másik, őt heccelő Utah-szurkolóval.

WESTBROOK ÉS A UTAH-SZURKOLÓK

„Itt, Utahban sokszor tiszteletlenül és vulgárisan szólnak a játékosokhoz…, ez ellen tenni kell valamit. Ha az utcán sétálnék, nem jönnének oda hozzám, hogy beszóljanak nekem valami hülyeséget” – mondta a meccs utáni sajtótájékoztatón Westbrook.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik