NBA: Westbrook 107. tripla duplája; a Spurs 48 pontos hátrányban is volt…

Vágólapra másolva!
2018.11.29. 07:49
Negyvenegy pontot, közte franchise-rekordot jelentő tíz triplát bombázott be az Orlando ellen Damian Lillard, a Blazers így fontos hazai győzelmet jegyzett az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. A Houston viszont újabb vereséget könyvelhetett el, ezúttal a Dallas szedte ízekre James Hardenéket, a Spurs még nagyobb pofonba nézett bele Minnesotában, nem hibázott viszont a Bucks, a Sixers és a nyugati éllovas Clippers sem – eközben Russell Westbrook sikerre vitte az OKC-t és utolérte Jason Kiddet egy NBA-örökranglistán.

 

Charlotte Hornets–Atlanta Hawks 108–94

Visszavágott a Hornets. A Charlotte néhány napja kikapott Atlantában egy ponttal, ezúttal viszont hazai pályán nem adott sok esélyt back-to-backet játszó ellenfelének: támadásban ugyan voltak gondjai az együttesnek, de védekezésben végig megvolt a kellő fordulatszám, úgyhogy el tudta venni a vendégcsapat játékát. Az első negyedben még akadtak nehézségeik Nic Batuméknak, de a másodikban rátaláltak a ritmusukra, azt már tíz ponttal megnyerték, a fordulás után pedig tovább növelték a különbséget és bár a kiütés elmaradt, igazából nem forgott komolyabb veszélyben a győzelmük. Az is belefért, hogy Kemba Walker most gyengébb estét produkáljon (19 pont, 6/19 mezőnyből, 3 gólpassz, 3 eladott labda) és az is, hogy csapatszinten mindössze 4/20 triplát küldjenek a gyűrűbe, hiszen a festékből 62–38-ra nyertek, 15 labdát szereztek és 34%-os mezőnymutatón tartották az Atlantát – szombat hajnalban a Jazzt fogadják, ott már alighanem támadásban is több kell tőlük majd. Negatívum viszont, hogy Malik Monk izomsérülés miatt kivált a második félidőben és nem tudott visszatérni a parkettre.

Átütőerő nélkül. Egyszerűen képtelen volt kellő pontossággal és agresszivitással támadni a Hawks, hiába lepattanóztak jól John Collinsék, nem volt senki, aki stabilan hozta volna a kosarakat – Trae Young és az említett Collins több mezőnydobást vállalt, mint ahány pontot szerzett, a Huerter-Prince kettős nem tudott helyzeteket kreálni, a Spellman-Carter-Plumlee-Bazemore sor pedig 0/17-es mezőnymutatót, közte 0/11 triplát tett a közösbe. Így nem nagyon lehetett esélyük, ugyan jól kezdték a meccset, de az első negyedben el is lőtték minden puskaporukat, úgyhogy két győzelem után újra vereséget szenvedtek.

A Hornets legjobb dobói: Lamb 22/3, Zeller 19, Walker 19/3
A Hawks legjobb dobói:
Young 18/9, Huerter 12/12, Prince 12/6

Philadelphia 76ersNew York Knicks 117–91

Most nem adott okot izgalomra a Philly. Az utóbbi időben rendre szoros meccseket játszott a Sixers, a legutóbbi hazai találkozóját pedig el is vesztette, úgyhogy volt min javítania a társaságnak és ezen az estén nem is adott esélyt a New Yorknak. Az újabb nagyszerű teljesítményt produkáló és a nézőtéren helyet foglaló édesapját „kiszolgáló" Joel Embiid (26 pont, 14 lepattanó, 7 gólpassz) vezetésével végig kézben tartotta az összecsapást a hazai alakulat, az első negyedben beszórt 41 pont megalapozta a későbbieket, a nagyszünetben már kereken húsz pont volt a különbség a csapatok között – Embiid mellett Ben Simmons (14 pont, 8 lepattanó, 7 gólpassz) és JJ Redick (24 pont, 4/6 tripla) villogott leginkább, Jimmy Butlernél (7 pont, 2 gólpassz) most alig volt a labda és mindannyian erősen csökkentett játékpercet tölthettek a parketten. Bármennyire is akadozik a játék szinte az egész szezonban, az utóbbi hét meccsből a hatodikat nyerte meg Brett Brown együttese és 15–8-cal ott van a keleti harmadik helyen.

Fáradtnak tűnt a Knicks. Egy back-to-back második felén léptek pályára a vendégek, ráadásul úgy, hogy az utóbbi 12 meccsükből ez volt a kilencedik, amit idegenben játszottak le és bár korábban kiváló teljesítményekre voltak képesek és győzelmeket is arattak, ezúttal egészen pocsék dolgokat mutattak. Az egy dolog, hogy az újonc Mitchell Robinson és Kyle Knox megint csak szenvedett (az is felmerült, hogy a G Ligába kerülnek átmenetileg...), de az, hogy a Hardaway-Mudiay hátvédpár 8 ponttal és 2/16-os mezőnymutatóval zárja az estét, vagy hogy a kispadról Trey Burke és Allonzo Trier összesen 15 pontot és 4/17-es mezőnymutatót tesz hozzá, az nem férhetett bele – végig reménytelenek voltak és már az első negyedtől kezdve tekintélyes hátrányból kellett játszaniuk. Most kicsit pihenhetnek és legközelebb vasárnap hajnalban, a Bucks elleni hazai meccsen lépnek pályára.

A 76ers legjobb dobói:
Embiid 26, Redick 24/12, Simmons 14
A Knicks legjobb dobói:
Hezonja 17/6, Kanter 17, Dotson 16/6

Brooklyn Nets
Utah Jazz 91–101

Mitchell visszatért.
Két kihagyott mérkőzés után újra pályára léphetett a Utah hátvédje és azonnal kulcsszerepet vállalt csapata győzelméből: egy alacsony színvonalú, pontszegény összecsapást játszottak a felek, melynek negyedik negyedében éppen Mitchell volt a mérleg nyelve. A fiatal dobógép az utolsó szűk négy percben egymaga tíz pontot szerzett és 87–86-os Nets-vezetés után az ő két kosarával fordítottak a vendégek, majd bevert egy triplát is, az utolsó percben pedig szintén az ő duplája jelentette a meccs végét – végül 29 pontig (12/24 mezőnyből, 4 labdaszerzés) jutott, mellette pedig egyedül Rudy Gobert (23 pont, 16 lepattanó, 4 blokk) tudott komolyabb veszélyt jelenteni a brooklyni gyűrűre. Ezúttal Ricky Rubio (0/9 mezőnyből) és Joe Ingles (7 pont, 3/8 mezőnyből) gyengébb estéjét is elbírták, úgyhogy javítani tudtak a Pacers elleni 33 pontos vereség után és készülhetnek a Hornets elleni ütközetre.

Most nem volt több a Netsben. Sorozatban negyedszer is vereséget szenvedett a Brooklyn, ezúttal hiányzott a lendület és az energia a támadásokból, nem is beszélve a pontos befejezésekről – jelen helyzetükben azt nem tudják ellensúlyozni, ha D'Angelo Russell 6/25-öt dob mezőnyből és a 30 mezőnykosárra, valamint 11 gólpasszra jutó 20 eladott labda is sokat elmond a teljesítményükről. Ennek ellenére egészen a hajráig megvolt az esélyük a sikerre, mert a Jazz is rendkívül pocsék volt elöl, de a végén a vendégeknél akadt egy klasszis, aki megtolta a szekeret, míg a Netsnél nem, ez volt a döntő faktor.

A Nets legjobb dobói:
Dinwiddie 18/6, Hollis-Jefferson 14, Allen 14, Russell 14/6
A Jazz legjobb dobói: Mitchell 29/6, Gobert 23, O'Neale 13/9

Houston Rockets
Dallas Mavericks 108–128

Végig vezetett a Dallas.
Szenzációs támadójátékot mutatott be ezen a mérkőzésen a Mavericks, az első félidőben pedig nemes egyszerűséggel simán túl is dobta a Houstont idegenben – a nagyszünetben 74–56 állt az eredményjelzőn a vendégek javára, Luka Doncicék ellenállhatatlanul kosárlabdáztak. A fordulás után azért jött egy feltámadás a Rockets részéről, de amikor igazán közel (öt-hét pont) zárkóztak a hazaiak, akkor érkezett egy válaszcsapás a Dallas részéről, a záró etapban egy 10–2-es, majd egy 11–2-es rohamot is produkált az együttes, ez pedig végleg eldöntötte a küzdelmet. Ebben egyébként nagy szerepük volt a cseréknek, mert ugyan a kezdőötös is remekül nézett ki és minden tagja elérte a tíz pontot, de a padról olyan teljesítmények érkeztek, mint Devin Harrisé (15 perc, 20 pont, 5/6 tripla, 4 gólpassz, 2 blokk) és JJ Bareáé (18 perc, 13 pont, 12 gólpassz), a második sor +/- mutatója pedig +25 körül alakult – sokat tettek hozzá a csapatszintű 54%-os mezőnymutatóhoz és 50%-os triplázáshoz. Rick Carlisle alakulata sorozatban harmadszor, az utóbbi nyolc meccsből hetedszer tudott nyerni és egyre közelebb van a Memphis-Portland-Lakers trióhoz.

Miért nem megy? Zsinórban negyedik mérkőzését veszítette el a Rockets azóta, hogy egy ötös győzelmi szériát produkált, ugyan Chris Paul és Gerald Green nem játszott, de ez még nem ok arra, hogy ennyire összeessen a társaság megint - igazából csak akkor voltak eredményesek idén, amikor kiemelkedően védekeztek, márpedig most lelassítani sem nagyon tudták a Dallast. Hiába James Harden (25 pont, 11 lepattanó, 17 gólpassz, 6 szerzett, 8 eladott labda) újabb extrája, hiába dobtak rajta kívül még négyen 17-18 pontokat, ezúttal csak 30% alatt tripláztak, így dobóversenyben nem tudták tartani a Mavs tempóját, hátul pedig igazából egyszer sem tudták igazán komoly kihívás elé állítani ellenfelüket – baj bizony megint van, méghozzá nem is kicsi, a bajnokesélyesnek tartott Houston már csak a Sunst előzi meg Nyugaton...

A Rockets legjobb dobói:
Harden 25/12, Capela 18, Ennis 18/6, House Jr. 18/6
A Mavericks legjobb dobói: Doncic 20/9, Harris 20/15, Barnes 13/9, Jordan 13, Barea 13/3

Milwaukee Bucks
Chicago Bulls 116113

Mindenre szüksége volt a Bucksnak.
Papíron ez egy sima kötelező győzelem volt a Milwaukee számára, de nagyon meg kellett szenvednie érte a társaságnak: az első negyedben negyven pontot kaptak a hazaiak és csak a második játékrészben tudott először vezetéshez jutni Mike Budenholzer csapata. Giannis Antetokounmpo (36 pont, 14/21 mezőnyből, 11 lepattanó, 8 gólpassz) parádés teljesítménye mellett Malcolm Brogdon (24 pont, 5 lepattanó, 6 gólpassz, 6/6 tripla) is szenzációsan játszott, de így is egészen az utolsó pillanatokig izgulniuk kellett – az utolsó percben Antetokounmpo egy clutch blokkal és két büntetővel szólt hozzá, majd öt másodperccel a vége előtt Khris Middleton vágta be a meccsnyerő triplát két támadópattanót követően, amire már nem tudott válaszolni a Bulls. Ha a vártnál nehezebben is, de így végül sikerült behúzniuk a kötelezőt és továbbra is őrzik ligamásodik pozíciójukat, következőleg New Yorkba utaznak majd.

Egy játékra volt a Chicago. Sérültek és hiányzók ide, papírforma oda, ez a Bulls alaposan feladta a leckét a Milwaukee-nak és kis híján meglepetést is tudott okozni a meccs végén. Jabari Parker nagyon aktív volt korábbi csapata ellen (24 pont, 8 lepattanó, 5 gólpassz), Ryan Arcidiacono továbbra is kirobbanó formát mutatott (22 pont, 5/9 tripla, 5 lepattanó, 4 gólpassz, 5 labdaszerzés), mellettük pedig Zach LaVine-nek sem kellett erőlködnie (24 pont, 8/18 mezőnyből, 9 lepattanó, 7 gólpassz, 1 eladott labda), sőt, a padról még Robin Lopez (17 pont, 7/10 mezőnyből) is nagyon hasznosan szállt be - ez elég volt ahhoz, hogy sokáig vezessenek és egészen a legvégéig harcban legyenek a győzelemért. Az utolsó tíz másodperc azonban rosszul alakult számukra, egálnál két támadópattanót is engedtek a Bucksnak, majd kaptak belőle egy triplát, Justin Holiday hármasa viszont kimaradt az utolsó pillanatokban, így hiába a remek teljesítmény, újabb vereséget gyűjtöttek be – bánhatják, most kifejezetten jól néztek ki egy élcsapat otthonában.

A Bucks legjobb dobói:
Antetokounmpo 36, Brogdon 24/18, Middleton 17/9
A Bulls legjobb dobói: Parker 24/6, LaVine 24/6, Arcidiacono 22/15

Minnesota TimberwolvesSan Antonio Spurs 12889

Sansztalan Spurs.
Borzalmasan játszott ezen a mérkőzésen a San Antonio, Gregg Popovich csapata elöl-hátul nagyon komoly gondban volt és gyakorlatilag esélyt sem kapott a győzelemre - ennek fő oka a második negyed volt, amelyet 29–9-re (!) veszített el a társaság, ebből nem lehetett felállni a második félidőben. A nagyszünetig dobott 34 pont negatív szezoncsúcs a gárdánál, a kezdőötösben senki nem jutott tíz pont fölé és már 48 egységgel is égtek, mielőtt valamelyest kozmetikázni tudtak a végeredményen - óriási pofont kapott az együttes, amely 10–11-gyel szerénykedik és Pau Gasolról is rossz híreket kapott, mert a spanyol magasember határozatlan ideig nem tud rendelkezésre állni. Következőleg a szintén komoly gödörben lévő Houston lesz DeRozanék ellenfele.

Menetelő Minnesota. Könnyed, látványos játékkal és az utóbbi időben látott agresszív védekezéssel hozta ezt a mérkőzést a Thibodeau-legénység úgy, hogy mindenki tudott pihenni is, egyáltalán nem kellett megszakadniuk a sikerért – a második félidő már csak az előny menedzseléséről szólt, igaz, Thibodeau nem feltétlenül arról híres, hogy emiatt kiülteti a játékosait... Az 50%-os mezőnymutató, a 44%-kal bevert 18 hármas és a mindössze 8 eladott labda is mutatja, hogy mennyire olajozottan működött a gépezet, egyéni extrára senkitől sem volt szükség, így is történetük legnagyobb Spurs elleni sikerét könyvelhették el - ráadásul úgy, hogy az utóbbi 15 meccsből 14-et elvesztettek a San Antonióval szemben. Jimmy Butler elcserélése óta egyébként 7–2-vel állnak és október 31-e óta először érték el az 50%-os mérleget, úgyhogy most minden szép és minden jó arrafelé...

A Timberwolves legjobb dobói:
Covington 21/12, Towns 16/6, Rose 16/12
A Spurs legjobb dobói:
Pöltl 14, Pondexter 13/3, Belinelli 11/9

New Orleans Pelicans
Washington Wizards 125104

Bejött Gentry változtatása.
Az utóbbi vereségeknél egyre jobban látszott, hogy Jrue Holiday nem tud egyszerre irányítani, szervezni, első számú periméter-védőként funkcionálni és 20–25 pontokat hatékonyan szerezni, úgyhogy mivel Elfrid Payton továbbra is sérült, Alvin Gentry betette a kezdőbe Tim Fraziert egyes posztra, így Holiday egy feladattól megszabadult. Ez pedig nagyon jót is tett neki, Frazier 12 ponttal és 12 gólpasszal dupla-duplázott, Holiday pedig 29 ponttal a gárda legjobb dobójaként zárt és döntő szerepet vállalt a Pelicans sikeréből – mellette persze Anthony Davis (28 pont, 15 lepattanó, 2 blokk), illetve a padról beszálló Julius Randle (23 pont, 12 lepattanó, 10/15 mezőnyből) kosaraira is nagy szükségük volt, de a motor ezúttal mindenképpen Holiday volt. A meccs érdemi része egyébként már az első félidőben eldőlt, mert a nagyszünetben már 20 pont feletti előnyben voltak a hazaiak, ismét megvolt az a sebesség, ami jellemezte őket korábban, a fordulás után így már csak az volt a kérdés, hogy jön-e akkora hullámvölgyük, hogy veszélybe kerüljön a sikerük – nem jött, úgyhogy négy vereség után nagyon fontos győzelmet arattak.

Ismét a régi nóta. Az elmúlt időszakban úgy tűnt, hogy sikerült ezt már leküzdenie a Washingtonnak, de most ismét óriási gondjai voltak a csapatnak a lepattanózással: 64–38-ra kaptak ki ebben a tekintetben a fővárosiak, 28 pontot engedtek második esélyből és 62–38-ra maradtak alul a festékben. Hiába verték meg legutóbb a Pelicanst a small-balljukkal, Davis ellen ez már nagyon nem működött és mivel Holiday a periméterről is folyamatosan megbüntette őket, nem igazán tudták, hogy hova is kapjanak védekezésben, illetve a gyűrű alatt - most a Wall-Beal páros is súlytalannak bizonyult, ezúttal esélyük sem volt a győzelemre. A négyből három siker után ez most egy elég komoly pofon volt számukra, amely után gyorsan rendezniük kell a soraikat, mert utaznak tovább Philadelphiába.

A Pelicans legjobb dobói:
Holiday 29/9, Davis 28/6, Randle 23
A Wizards legjobb dobói:
Oubre Jr. 22/12, Morris 22/12, Wall 17/3

Oklahoma City Thunder
Cleveland Cavaliers 10083

Westbrook Kidd szintjén. Idei harmadik, pályafutása 107. tripla-dupláját jegyezte ezen a mérkőzésen Russell Westbrook, ezzel pedig a vonatkozó listán utolérte Jason Kiddet és már csak Magic Johnson (138), illetve Oscar Robertson (181) van előtte – érdekesség, hogy neki mindössze 760 meccsre volt szüksége a 107 TD-hez, míg Kiddnek 1247-re. Az OKC vezére 23 ponttal, 19 lepattanóval és 15 gólpasszal zárt ezen a találkozón, amelyet az ő játékának és a tökéletesen záró csapatvédekezésnek köszönhetően húzott be a hazai alakulat – az első negyedet ugyan még hét ponttal megnyerte a Cavs, de a következő három játékrészben összesen 55 pontot engedélyezett a Thunder és ezzel hozni is tudta a kötelező sikert. Támadásban Westbrookon kívül komoly gondjaik voltak, de a hátvédet most nem érheti kritika, jó döntéseket hozott és remek teljesítménnyel vezette győzelemre csapatát, amely továbbra is ott van a nyugati dobogóért folyó harcban.

Meglepetés nélkül. Azt előzetesen is lehetett tudni, hogy a Cleveland akkor tud érvényesülni, ha az ellenfél nem teszi oda magát hátul, egy agresszív, fizikális védekezéssel nem nagyon tud mit kezdeni Larry Drew együttese, mert nincsenek meg hozzá a megfelelő minőségű playmakerek – ráadásul most már Kyle Korverre sem számíthattak, akit nem sokkal a meccs előtt elcseréltek a Jazzhez. A nyolcemberes rotáció most ennyit tudott, másfél negyedig voltak jók, amíg egyrészt ők bírták szuflával, másrészt amíg az OKC elszórta a labdákat, ahogy ezek változtak, úgy nem igazán volt mihez nyúlniuk és végül sima vereséget szenvedtek – baj nincs, most mennek tovább Bostonba, természetesen szintén underdogként.

A Thunder legjobb dobói:
Westbrook 23/6, Grant 21/3, George 18/3
A Cavaliers legjobb dobói: Clarkson 25/12, Sexton 21/3, Osman 14/6

Portland Trail Blazers–Orlando Magic 115–112


Lillard triplacsúcsa is majdnem kevés volt.
A hazaiak ásza eddig Nic Batummal együtt tartotta a franchise-rekordot az egy meccsen bedobott triplák számában, most viszont egyet javított, összesen 10 hárompontost küldött a helyére (a harmadik negyedben beszórt hét hármas szintén rekord), 41 pontját 13/22-es mezőnnyel szerezte, és a végjátékra fordulva jól is állt a Blazers, 10 ponttal tartották előrébb. Itt azonban beindult a Magic, ráadásul Lillard két büntetőt is kihagyott, és végül társa, a kintről addig 0/4-gyel álló CJ McCollum hármasára volt szükség, hogy megállítsák a vendégrohamot. Az összesen 19 triplát helyére küldő Portlandnek nagy szüksége volt Nik Stauskasra is (öt kinti találat), illetve a szintén padról jövő Evan Turnerre (7 gólpassz), mert mások nem igazán találtak a gyűrűbe és a játékszervezéssel is akadtak problémák. A végén aztán mindent túlélt a Trail Blazers, kiköszörülték a Clippers elleni hazai csorbát – szombat hajnalban a Denver ellen azért a csapattól több kell majd.

A Magicnek nincs szerencséje. Előző meccsükön Kevin Durant 49 pontja akadályozta meg őket a győzelemben, ma pedig Lillard estéje volt benne vastagon, hogy ismét kikapjanak – bármennyire is jól teljesítenek, a végén a győzelmek számítanak, ez pedig az utóbbi öt meccsükön csak egyszer sikerült, vissza is estek a keleti nyolcadik helyre. A dolgukat nehezítette, hogy a GSW ellen hátsérülés miatt kiváló Aaron Gordon ma már egyáltalán nem tudta vállalni a játékot, így hiába értek el heten is legalább 10 pontot, szórtak be 14 triplát és büntetőztek majdnem hibátlanul, illetve a két nagy triplát vágó Fournier vezetésével ledolgozták tíz pontos hátrányukat, a végén még hiányzott volna egy nagy játék. 115–112-nél 0.9 másodpercük maradt az órán, ez már semmire nem volt elég, így Nik Vucsevics újabb kiváló meccse (20 pont, 8 pattanó, 7 gólpassz) és Jerian Grant (6 pont, 5 pattanó, 7 gólpassz) sokoldalúsága hiábavalónak bizonyult.

A Trail Blazers legjobb dobói:
Lillard 41/30, Stauskas 18/15, Nurkic 16/3.
A Magic legjobb dobói:
Vucsevics 20/6, Fournier 17/9, Isaac 16/6.

Los Angeles Clippers
Phoenix Suns 11599

Egy félidő volt a Sunsban.
Ritkán elmondható az idei Phoenixről (is), hogy jól védekezik, de most az első félidőben 49 ponton tartották a nyugati elsőt, a cseresor Jamal Crawford nagyon gyenge teljesítménye ellenére jól szólt hozzá, a meccs végére Okobo, Jackson és Holmes is elérte a 10 pontos határt. A második félidőben aztán felpörgette a tempót a LAC, az eltűnő védekezés pedig rávilágított arra, hogy a támadójátékkal bizony ma is akadtak gondok. Booker megint szenvedett a dobásaival (9/21 mezőnyből, 1/6 tripla), 4 gólpasszára 3 eladott labda jutott, Deandre Ayton teljesen elveszett támadásban (4 pont, 9 pattanó, 3 blokk), a harmadik negyedben összeszedett nagy hátrányt már képtelen volt ledolgozni a vendég gárda. A vereség ellenére mégis elégedett lehet Igor Kokoskov, mert a 17 szerzett labda azt mutatja, hogy akart a csapata, csak éppen a nyugati első és sereghajtó között jelenleg van ennyi különbség.

Listavezetőhöz méltó második félidő. Nem működött jól a támadójáték az első félidőben, azon ritka esték egyike volt ez, amikor a meccs korai szakaszában az ellenfél második sora a Clippersé fölé kerekedett. Fordulás után aztán minden a helyére került, a kezdőötös és a két szupercsere tekert egyet a keménységen és sebességen, így a vége sima győzelem lett, amivel a Los Angeles továbbra is fentről néz le a nyugati mezőnyre. A kezdőötösben Gallinari, Harris és a Marcin Gortat hátfájdalmai miatt kezdő Boban Marjanovics is dupla-duplázott, az újonc Gilgeous-Alexander mindenhol ott volt (13 pont, 7 pattanó, 6 gólpassz, 4 eladott labda), a cseresorban pedig szokás szerint Lou Williams és Montrezl Harrell futott különversenyt, hogy melyikük hasznosabb. A Clippers végül 50 százalék felett triplázott, kiharcolt 32 büntetőt, a lepattanócsatát pedig 56–34-re nyerték, így kérdés nélkül húzták be zsinórban kilencedik hazai sikerüket.

A Clippers legjobb dobói: Gallinari 28/12, Williams 20/6, Harrris 18/9, Harrell 18.
A Suns legjobb dobói: Booker 23/3, Okobo 19/9, Warren 15/9, Jackson 15.


NBA, ALAPSZAKASZ
Charlotte Hornets–Atlanta Hawks 108–94
Philadelphia 76ers–New York Knicks 117–91
Brooklyn Nets–Utah Jazz 91–101
Houston Rockets–Dallas Mavericks 108–128
Milwaukee Bucks–Chicago Bulls 116–113
Minnesota Timberwolves–San Antonio Spurs 128–89
New Orleans Pelicans–Washington Wizards 125–104
Oklahoma City Thunder–Cleveland Cavaliers 100–83
Portland Trail Blazers–Orlando Magic 115–112
Los Angeles Clippers–Phoenix Suns 115–99

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik