NBA: túl sok volt az ajzószer, Odom elájult a bordélyházban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.14. 09:11
Eszméletlenül találták Lamar Odom kosárlabdázót egy Las Vegas-i bordélyházban, ahol az orvosok szerint ajzószerek túladagolása miatt ájult el. Kórházba szállították, az állapotáról nincs hír.

Az első hírek szerint Odomot helikopterrel szállították kórházba, de a helyi rendőrségi szóvivő később pontosított: a kosaras nem fért bele a mentőhelikopterbe, ezért végül rohammentővel vitték a Las Vegas-i Sunrise kórházba.

Lamar Odomot rohammentő vitte el, érte aggódik a kosarasvilág (Fotó: Action Images, archív)
Lamar Odomot rohammentő vitte el, érte aggódik a kosarasvilág (Fotó: Action Images, archív)

„Odom egyedül érkezett, nagyon jól érezte magát, nem sok konyakot ivott – mondta a bordélyház tulajdonosa a BuzzFeednek. – Én nem láttam őt az ájulás után, de állítólag nem nézett ki jól. Talán túl sok növényi viagrát fogyasztott.”

Miközben Amerikában egyre-másra jelennek meg hírek arról, hogy Odom az életéért küzd (sőt, itt-ott a halálhíre is megjelent), a család közleményben kérte a 35 éves kosarasért aggódókat, hogy ne higgyenek a pletykáknak, majd ők adnak ki hivatalos közleményt.

„Lamar családja és barátai nagyon aggódnak érte, kérjük, ne higgyenek azoknak a találgatásoknak, amelyek nem hivatalosan kezdtek el terjedni. Kérjük, tartsák tiszteletben a család kérését, és ne zaklassák fel őket" – írta közleményében Eve Sarkisyan, Odom barátja és sajtósa.

A kosarashoz időközben látogatóba érkezett korábbi lakerses csapattársa, Kobe Bryant.

 

A Los Angeles Lakersszel 2009-ben és 2010-ben is bajnokságot nyerő Odom 2013-ig játszott az NBA-ben, majd miután alkoholelvonóra kellett mennie, tavaly a spanyol Laboral Kutxához szerződött, míg jelenleg nincs klubja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik