NBA: szépített a Warriors, de újra elvesztette Durantet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.11. 06:50
A 31 pontos Stephen Curry és a 26-ot szerző Klay Thompson vezérletével a Golden State Warriors 106–105-re nyert a Toronto Raptors vendégeként az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) magyar idő szerint keddre virradóra megrendezett mérkőzésén, ezzel elkerülte a kiesést, és szépített a nagydöntőben: az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban a Toronto vezet 3–2-re.

A Warriors öröme nem felhőtlen, hiszen a sérüléséből visszatérő Kevin Durant mindössze 12 percet tölthetett a parketten, mivel újra megsérült – ezúttal az Achillesével van baj. Állapotáról később adnak tájékoztatást. Kevin Durant mindössze 12 percet tölthetett a parketten, mivel újra megsérült – ezúttal az Achillesével van baj. Állapotáról később adnak tájékoztatást.

Ez csupán az ötödik alkalom a nagydöntők történetében, hogy egy kieséssel szembenéző csapat egypontos győzelemmel marad versenyben; legutóbb 1988-ban volt példa hasonlóra, akkor a Los Angeles Lakers így nyerte meg a hatodik meccset, majd a hetediken is felülmúlta a Detroit Pistonst.

Bővebben itt!

NBA-RÁJÁTSZÁS
DÖNTŐ, 5. MÉRKŐZÉS

Toronto Raptors–Golden State Warriors 105–106 (28–34, 28–28, 22–22, 27–22)
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3–2 a Toronto javára

A döntő menetrendje itt!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik