NBA: nemes gesztus, így gratulált a GSW a Raptorsnak – kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.17. 21:02
Mint ismert, a múlt héten története első bajnoki címét szerezte meg az NBA-ben szereplő Toronto Raptors. A kanadaiaknak az elmúlt években a ligában uralkodó Golden State Warriorst kellett legyőzniük ehhez – a kaliforniai csapatot Klay Thompson és Kevin Durant sérülése is hátráltatta. Maródiak ide vagy oda, a Toronto nyert, míg a Warriors megmutatta, hogyan kell emelt fővel veszíteni.

A Golden State ugyanis kifizetett egy egész oldalas hirdetést a Toronto Sun nevű napilapban – a kaliforniaiak néhány őszinte mondat és egy Stephen Curryt és Kyle Lowryt ölelkezve ábrázoló kép segítségével gratuláltak a Raptorsnak a történelmi tetthez.

Marcus Thompson on Twitter

The Warriors really took out a full-page ad in the Toronto Sun congratulating the Raptors


Közben a kanadai városban elkezdődött az ünneplés: a legóvatosabb becslések szerint is több mint másfél millió, a legtöbb beszámoló szerint viszont több mint kétmillió ember tombol Toronto utcáin.

ESPN on Twitter

It looks like the entire city of Toronto is at the parade (via @Sportsnet) https://t.co/XYcN2zGPZi


 

CBC News Alerts on Twitter

Toronto's downtown is now so packed with people for the Raptors NBA Championship victory parade and rally that the TTC has closed Queen, Osgoode, Dundas subway stations 'due to overcrowding at street level.' (Photo submitted by Melissa Armstrong.)



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik