NBA: micsoda kép! Doncic miatt nincs rohama, találkoztak

Vágólapra másolva!
2020.01.04. 08:23
null
A Dallas Mavericks legnagyobb jelenlegi sztárjával is találkozhatott az ifjú rajongó (Fotó: AFP)
Ha rásandítunk az alábbi Luka Doncic-fotóra, de nem ismerjük a háttérsztorit, könnyen elintézhetjük az egészet azzal, hogy egy újabb szerencsés szurkoló állhatott össze hősével egy közös képre. Ám ennél is többről szól az ifjú rajongó története.


Történt ugyanis, hogy Doncic csapata, az NBA-ben szereplő Dallas Mavericks egyik segédedzője, Darrell Armstrong az egyik mérkőzés előtt kiszúrt a lelátón egy kisfiút, aki a szlovén sztárról írta az üzenetét.

„Az orvosom azt mondta, hogy Lukát nézve gyógyul az epilepsziám! Kilenc hónapja egyetlen rohamom sem volt!” – hirdette a szurkoló feltartott tábla segítségével.

Mondani sem kell, Armstrong azonnal cselekedett: bevitte Doncichoz az ifjú rajongót, aki így találkozhatott hősével, a képsorokat elnézve talán még el is mesélte neki a történetet. Természetesen a közös kép is elkészült.

 

Dallas Mavericks on Twitter

Seizure free for 9 months & a with @luka7doncic to celebrate #ThisIsWhyWePlay


NBA on TNT on Twitter

After seeing a young fan holding a sign saying he'd been seizure-free for 9 months, @dallasmavs assistant coach Darrell Armstrong brought him on to the court to meet @luka7doncic. (via @DorothyJGentry) https://t.co/osUEXKziuN

BarDown on Twitter

@dallasmavs assistant coach spots boy with sign about being seizure-free thanks to @luka7doncic, so he brought him onto the floor to meet his hero. VIDEO @ https://t.co/32ntNg161R



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik