NBA: levelet írt egy kislány Currynek, a válasza zseniális

Vágólapra másolva!
2018.11.30. 09:55
null
Curry igazi példakép (Fotó: AFP)
Stephen Curry napjaink egyik legnagyobb kosárlabdasztárja, akit folyamatosan bombáznak a rajongók üzenetekkel. Épp ezért ez a 9 éves kislány sem gondolta, hogy egyáltalán eljut a levele a Golden State Warriors klasszisához, arra pedig végképp nem számított, hogy választ is kap. Pláne ilyet…

A 9 éves Riley azért írt, mert bár szerette volna édesapjával megvásárolni Curry cipőjét az interneten, azt sajnos nem találta. A cipőt ugyanis gyermekméretben csak a „fiú” szekcióban lehet megrendelni.

My daughter's letter to Steph Curry. Her way of attempting to make a difference. Proud of her. #girlshooptoo #kicks #curry5 @stephencurry30 @ayeshacurry @underarmour

A Warriors meccseit rendszeresen látogató Riley nem szeretett volna semmilyen különleges elbánást, csupán annyit kért, ha nem túl nagy fáradtság, Curry beszéljen az Under Armour márkával, hogy a lány szekcióba is kerüljön be a cipő.

A hőn áhított cipő, a Curry 5 (Fotó: Twitter)
A hőn áhított cipő, a Curry 5 (Fotó: Twitter)

A levél eljutott a Golden State sztárjához, aki azonnal válaszolt a kislánynak, szintén kézzel írott levél formájában.

Stephen Curry on Twitter

„Kedves Riley!

Jól esik, hogy így aggódsz, és elmondhatom, az elmúlt két napban tárgyaltam az Under Armourral, hogy tudnánk megoldani ezt a problémát.

Kiderült, hogy a kisebb méretű cipőket mind a „fiúknak” kategóriába raktuk a honlapon, ezt azonnal javítjuk!

Biztosra akartam menni, hogy viselni tudod majd a cipőmet, így levelem mellé küldök egy párat a Curry 5-ös cipőből, és arról is gondoskodom, hogy az elsők közt legyél, akik megkapják az új modellt, amint az megjelenik.

Március nyolcadikára, nőnapra is tervezünk valami különlegeset, és szeretném, ha velem ünnepelnéd ezt a napot. Erről később még írok, de maradjunk annyiban, aznap este legyél Oaklandben!

Minden jót,
Stephen”

Ilyen egy igazi példakép!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik