NBA: LeBron James aláírt a Lakershez – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.10. 10:07
Keddre virradóra a Los Angeles Lakers hivatalosan bejelentette a háromszoros NBA-bajnok kosárlabdázó, LeBron James szerződtetését.

Az egyezség megszületéséről már korábban beszámoltunk, az akkor megszellőztetett számok nem változtak: a Clevelandből érkező 33 esztendős világklasszis négy évre írt alá 154 millió dollárért.már korábban beszámoltunk, az akkor megszellőztetett számok nem változtak: a Clevelandből érkező 33 esztendős világklasszis négy évre írt alá 154 millió dollárért.

„Különleges nap ez a Lakers számára csakúgy, mint csapatunk szurkolóinak világszerte: a háromszoros bajnok, négyszeres MVP nálunk folytatja – írta közleményében Magic Johnson, a Lakers elnöke. – LeBron különleges egyéniség, ő a világ legjobb kosárlabdázója, vérbeli versenyző alkat, egy remek vezér, aki a csapattársaiból is a legtöbbet hozza ki. Mindannyian egy ilyen játékos megszerzéséről álmodoztunk, úgyhogy ez egy nagy lépés előre azon az úton, amelyen a Lakers újra a csúcs felé veszi az irányt.”

Az idei játékosbörzén harmadikként elkelt Luka Doncic is aláírta szerződését a Dallas Mavericksszel: a 19 éves szlovén játékos – aki az elmúlt évben Európa-bajnok, a Real Madriddal pedig Euroliga-győztes lett – első NBA-szezonjában 5.5 millió dollárt keres majd, a 2019–2020-as idényben pedig 6.4 millióra emelkedik a fizetése.

 


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik