NBA: bezárta edzőközpontját a Denver Nuggets

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2020.07.01. 10:11
null
Jokics (fehérben) lehet, hogy fertőzött (Fotó: Getty Images)
Három koronavírusos eset miatt bezárta edzőközpontját az észak-amerikai kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Denver Nuggets.

A klub kedden csak annyit közölt, hogy a szezon floridai zárótornájára utazó 35 fős küldöttségből kerültek ki a fertőzöttek. A csapat július 7-én kel útra Orlandóba, és egyelőre nem tudni, hogy addig kinyitják-e az edzőközpontot.

Sajtóértesülések szerint az érintettek között van a coloradóiak legjobbja, Nikola Jokics, aki szerbiai tartózkodása során kapta el a betegséget.

Kedden a New Orleans Pelicans is közölte, hogy három játékos tesztje pozitív eredményt hozott.

Közben Dwight Howard, a Los Angeles Lakers olimpiai bajnok centere jelezte, nem biztos, hogy csapatával tart a végjátékra. Okként egy családban történt halálesetet, illetve az Egyesült Államokban zajló tüntetéssorozatot nevezte meg.

Az NBA-szezon az orlandói Disney Worldben folytatódik július 30-án, 22 már a rájátszásba jutott vagy arra eséllyel pályázó együttes részvételével. A módosított alapszakasz augusztus 14-ig tart, minden együttesre nyolc találkozó vár. A rájátszás augusztus 17-én, a nagydöntő pedig szeptember 30-án kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik