NBA: bajnok a Toronto, ezzel pedig hivatalosan is megtört a „Drake-átok”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.14. 14:26
null
A Toronto bajnoki címével megtört a Drake-átok (Fotó: NBC)
Úgy tűnik, hivatalosan is megtört a Drake-átok, mivel a kanadai-amerikai rapper szülővárosának csapata, a Toronto Raptors történelmi tettet végrehajtva első alkalommal megnyerte az észak-amerikai profi kosárlabdaligát (NBA). „Drizzy” fellépései miatt járja a világot, így rengeteg híres sportolóval állt össze egy-egy közös képre vagy ment el mérkőzésükre, akik a fotót követően vagy kikaptak, vagy hatalmasat buktak csapatukkal, őket gyűjtöttük most össze.

Conor McGregor – néhány perccel a Habib Nurmagomedov elleni meccs előtt még Drake-kel pózolt, majd a negyedik menetben egy fojtással legyőzte őt a dagesztáni harcos.

Drake és Conor McGregor a Habib Nurmagomedov elleni mérkőzés előtt (Fotó: Instagram)
Drake és Conor McGregor a Habib Nurmagomedov elleni mérkőzés előtt (Fotó: Instagram)

Jadon Sancho – válogatottbeli kötelességének eleget téve hazautazott Angliába, ahol ellátogatott Drake koncertjére. Ám ahogy a szupertehetség visszatért Németországba, csapata, a Borussia Dortmund 5–0-s vereséget szenvedett a Bayern Münchentől, ami többek között a bajnoki cím elveszítését okozta dortmundiaknak.

Sanchónak sem kegyelmezett az átok (Fotó: instagram.com/sanchooo10)
Sanchónak sem kegyelmezett az átok (Fotó: instagram.com/sanchooo10)

Pierre-Emerick Aubameyang – nagyon hamar, már másnap lecsapott rá az átok, hiszen az Arsenal az Everton otthonában szenvedett 1–0-s vereséget.

About last night @champagnepapi

258.2k Likes, 1,043 Comments - Aubameyang (@aubameyang97) on Instagram: "About last night @champagnepapi"


Serena Williams – 2015-ben a US Open-döntőjében az első sorban szorított érte a rapper, ám kikapott Roberta Vincitől.

Drake Serena Williams mérkőzésén 2015-ben (Fotó: Time)
Drake Serena Williams mérkőzésén 2015-ben (Fotó: Time)

Romelu Lukaku – a Manchester United játékosa is beleesett ugyanabba a hibába. A belga támadó a Barcelona ellen BL-mérkőzés előtt pózolt a sztárrapperrel, majd az MU búcsúzott a nemzetközi porondtól.

R.Lukaku Bolingoli9 on Twitter

Ovo x Roc Boy. Dope experience with a humble dude


Lajvin Kurzawa – alig telt el néhány nap a közös fénykép után, hatalmas verést kapott a PSG a bajnokságban. A Lille 5–1-re ütötte ki őket. Azelőtt legutóbb 19 éve történt olyan, hogy a párizsiak öt gólt kapjanak egy hazai mérkőzésen.

With the @champagnepapi @bassforreal

141k Likes, 1,883 Comments - Layvin Kurzawa 20 (@kurzawa_20) on Instagram: "With the @champagnepapi @bassforreal"


Sergio Agüero – az argentin támadó tizenegyest hagyott ki a Tottenham elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén, majd a párharc visszavágóján ki is estek a sorozatból.

Fue lindo verte otra vez ! Camiseta prometida !!It was great to see you again! As promised ...you now have my shirt

304.1k Likes, 1,918 Comments - Sergio Leonel Agüero (@10aguerosergiokun) on Instagram: "Fue lindo verte otra vez ! Camiseta prometida !!It was great to see you again! As promised..."


Anthony Joshua – ő a „legfrissebb áldozata” az átoknak. „Harc az átok megtörésért” – írta közös képük alá még márciusban a brit ökölvívó, majd június elején a jóval esélytelenebbnek kikiáltott Andy Ruiz ellen elvesztette veretlenségét, és ezzel világbajnoki öveit is.

Anthony Joshua on Twitter

Bout to break the curse #June1st


ÉS MEGTÖRT!

Drake szülővárosának kosárlabdacsapata, a Toronto Raptors történelmének első bajnoki címét szerezte az NBA-ben a Golden State Warriors legyőzésével, és talán egyik játékos vagy csapat sincs közelebb a rapper szívéhez, mint a torontói. Ezt az is alátámasztja, hogy rendre ott volt a Raptors mérkőzésein, sőt a bajnoki cím megszerzése után újságírók hada kérdezte a sikerről a rappert, aki gyakorlatilag úgy nyilatkozott, mint egy játékos, aki a csapat teljes értékű tagja.

Ezt szívből és szeretetből tettük. Csináltuk, amit kellett. Csak ránk kell nézni, és látni lehet, hogy mit jelent ez nekünk. Az emberek mémeket csináltak, hát most akkor csináljanak erről mémet!” – nyilatkozta Drake a mérkőzés után, aki Instagram-oldalán bejelentette, hogy egy dalt is szentel a győzelemnek.

Így örült Drake a Toronto Raptors bajnoki címének:

Word On Road on Twitter

Drake celebrating the Raptors being the 2019 NBA Champions!! #NBAFINALS https://t.co/9k2UIf7TZN


És egy összefoglaló a rapperről, aki a pálya szélén gyakran nagyobb show-t csinált, mint maga a mérkőzés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik