NBA: a Spurs négyszeres bajnoka nem biztos a maradásban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.11. 14:42
Az NBA-ben játszó Tony Parker kilátásba helyezte, hogy a nyáron elhagyja az eddigi egyetlen amerikai klubját, a San Antonio Spurst.

„Jelenleg nem vagyok benne biztos, hogy San Antonióban maradok – mondta Parker a francia RMC Sportnak. – Minden lehetőségre nyitott vagyok. Szívesen lejátszanám itt az egész karrieremet, de ez nemcsak sport, üzlet is egyben. Tizenhét évet játszottam a Spursben, mindig jó szívvel fogok rá gondolni, de nem állna meg attól a világ, ha most távoznék. Azt mondtam magamnak, hogy még két-három évet tudnék játszani valahol máshol. Egyelőre nem látom magamat a kosárlabdán kívül.”„Jelenleg nem vagyok benne biztos, hogy San Antonióban maradok – mondta Parker a francia RMC Sportnak. – Minden lehetőségre nyitott vagyok. Szívesen lejátszanám itt az egész karrieremet, de ez nemcsak sport, üzlet is egyben. Tizenhét évet játszottam a Spursben, mindig jó szívvel fogok rá gondolni, de nem állna meg attól a világ, ha most távoznék. Azt mondtam magamnak, hogy még két-három évet tudnék játszani valahol máshol. Egyelőre nem látom magamat a kosárlabdán kívül.”

A San Antonióval négyszeres bajnok, hatszoros all star-játékos franciának az idén nyáron jár le a szerződése. Az irányítónak ebben a szezonban jelentősen visszaestek a statisztikái: 55 mérkőzéséből csupán 21-en volt kezdő, 19.5 percet átlagolt, ami alatt 7.7 pontot, 1.7 lepattanót és 3.5 gólpasszt jegyzett – a felsorolt kategóriák mindegyikében karrierje legalacsonyabb értékét érte el.

A Spurs a nyugati 7. helyen jutott rájátszásba, amelynek első körében 4–1-es összesítéssel maradt alul a Golden State Warrirorsszal szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik