NBA: a San Antonio Torontóba cserélte el Kawhi Leonardot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.18. 19:13
LeBron James klubváltása után eldőlt az NBA-t idén nyáron lázban tartó másik nagy kérdés is: a San Antonio Spurs kosárlabdacsapata bejelentette, hogy Kawhi Leonardért és Danny Greenért cserébe megkapta a Toronto Raptorstól DeMar DeRozant, Jakob Pöltlt, valamint egy védett 2019-es első körös draftjogot.

Az NBA egyik legjobb játékosának számító Leonard szinte a teljes előző szezont kihagyta. Az első hónapokat sérülés miatt, de aztán egyre homályosabbá vált, hogy miért nem áll együttese rendelkezésére. A nyáron aztán kijelentette, hogy hátba támadták a San Antoniónál, ezért el akarja hagyni a texasiakat.

A SAN ANTONIO A CSÚNYA SZAKÍTÁS ELLENÉRE IS KÖSZÖNETET MONDOTT LEONARDNAK



A Toronto a megszerzésével nem kis kockázatot vállalt, hiszen Leonard jövő nyáron továbbállhat. Erre lehet is esély, mivel a hírek szerint nem feltétlenül a Raptorsban képzelte el a jövőjét.

A csereüzlet másik nagynevű érintettje, DeRozan sem a legboldogabb napjait éli, az Instagramján közölte, neki azt mondták a Torontónál, hogy nem cserélik el, magyarán a szemébe hazudtak.

 

A jól védekező, triplaspecialista Danny Green 2010 óta volt a Spurs tagja, és 2014-ben bajnoki címet ünnepelhetett Gregg Popovich vezetőedző csapatával.

Jakob Pöltl az NBA első osztrák kosarasaként 2016-ban került a ligába, a Toronto a két évvel ezelőtti játékosbörze kilencedik helyén draftolta a 213 centis centert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik