A tervből valóság lett, már több mint 50 ezer előrendelés érkezett a pólóra

 

A fiú otthon készítette el az egyetem sportcsapatainak logótervezetét, majd ezt a papírt a pólójára erősítette. Az iskolában azonban nem fogadták túl jól, az ebédlőben többen is cikizték a pólóját. A történetet az Altamonte Springsben található általános iskola egyik tanárja osztotta meg a Facebookon, a hír pedig gyorsan eljutott a Tennessee Egyetemre is.

Ezt követően az egyetem vezetősége azonnal cselekedett: egy grafikus segítségével elkészíttették a fiú által elképzelt logót, majd pólóra tették és árulni kezdték a hivatalos ajándékboltban. És itt még nincs vége a történetnek, hiszen az egyetem egy teljes, négy évre szóló ösztöndíjat is felajánlott a fiúnak.

A fiú azóta rengeteg támogató üzenetet kapott, továbbá az egyetem tájékoztatása szerint a 15 dollárért árult pólóra már több mint 50 ezer előrendelés érkezett – az eladásokból befolyó összeget teljes egészében jótékony célra, egy, az iskolai zaklatásokkal foglalkozó alapítványnak ajánlják fel.

UT Knoxville on Twitter

Vol Nation, you united around a #FutureVol who created his own UT shirt. And now we are thrilled to offer him a spot in the Class of 2032 and a four-year scholarship. https://t.co/TjviKrMtLF