HFL: toborzót tart a kétszeres bajnok Budapest Cowbells

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.02.25. 12:51
null
A Budapest Cowbells toborzót tart az új idény előtt (Fotó: Budapest Cowbells)
A kétszeres HFL-bajnok Budapest Cowbells kitárja a kapuit az amerikai futball kedvelői előtt, és a március végén rajtoló új idény előtt toborzón keresi azokat, akik tavasztól segítségére lehetnek a csapatnak.

 

A március 7-i toborzó lényege, hogy az új idény indulása előtt (március 28.), olyan játékosokat találjanak, akik szívesen csatlakoznak a csapathoz, és beépíthetők a keretekbe. A klub közleménye szerint nincs olyan, hogy rossz vagy jó testalkat, az amerikai focin belül bárki megtalálhatja a neki való posztot. A toborzón ügyességi és atlétikai feladatokon keresztül mérik fel a játékosok képességeit, majd közösen döntenek arról, melyik poszt lenne számukra az ideális: irányító, elkapó, kicker, védekező-támadó falember, safety stb.

„Tapasztalataink szerint folyamatosan növekszik az érdeklődés az NFL, és így az amerikai foci iránt, így nem kérdés, hogy a következő élmény a játék kipróbálásával történhet – mondta Karim Trablesi, a Budapest Cowbells edzője. – A lehető legszélesebb réteg megszólítása a célunk, mert ez a sportág nem zár ki különböző alkatú embereket, mindenki számára meg lehet találni a testhez álló pozíciót. Sok embert gátol a sportolás elkezdésében az adott sportág megfelelő ismeretének hiánya. Itt tapasztalt amerikaifoci-játékosok vezethetnek be a sportág alapjaiba.”

A toborzó időpontja: 2020. március 7. 10.00–13.00
Helyszín: Tichy Lajos Sportcentrum (Bp., 1194, Katona József u. 3)
A két hét múlva esedékes ingyenes toborzóra IDE KATTINTVA jelentkezhet!

További információk itt!

A Budapest Cowbells toborzót tart az új idény előtt (Fotó: Budapest Cowbells)
A Budapest Cowbells toborzót tart az új idény előtt (Fotó: Budapest Cowbells)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik