Bostonban is nyert, így utolérte a Warriorst a Denver

Vágólapra másolva!
2019.03.19. 09:29
null
A denveri Will Barton a Boston kosarára tör (Fotó: NBA Twitter)
A Celtics otthonában is bizonyított a Nuggets, és mivel a címvédő Warriors sem tudta megállítani a zsinórban kilencedik győzelmét arató San Antoniót, holtverseny alakult ki Nyugat élén az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában. A Portland megverte a Pacerst, a Toronto gálázott a Knicks ellen, az OKC a Heattől is kikapott, a Detroit megégett Clevelandben, nyerni tudott a Utah és a Chicago, Dirk Nowitzki pedig ismét történelmet írt.

 

Cleveland Cavaliers–Detroit Pistons 126–119

Ezt nem tudta hozni a Detroit. A Toronto elleni bravúrgyőzelem másnapján, kissé leharcolt állapotban, ráadásul Blake Griffin nélkül lépett pályára ezen a mérkőzésen a Pistons és bár az elején megvolt az erő (hét ponttal nyert első negyed), a folytatásban képtelen volt megállítani ellenfelét Dwane Casey csapata. Támadásban ugyan megvoltak a húzóemberek, hiszen Wayne Ellington (25 pont, 7/13 tripla) és Andre Drummond (21 pont, 20 lepattanó, 5 gólpassz) is szép számokat hozott, csapatszinten 40%-kal süllyesztettek el 18 hármast, de védekezésben erőtlennek, figyelmetlennek bizonyultak, ez pedig nem fért bele - a negyedik negyed is szorosan alakult, de a végén szinten minden Cavs-támadásból pont született, úgyhogy egy "nem szép" vereségbe futott bele a társaság. Casey úgy fogalmazott, hogy nagyot csalódott a csapatában és saját magában is, mert a védekezésük konkrétan "egy nagy semmi" volt - igaz, így is vezetnek egy meccsel a nehéz szériában lévő Nets előtt, úgyhogy nagy baj nem történt.

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a kezdo5.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a kezdo5.hu

Kevin Love hiánya is belefért. Kiültette sztár erőcsatárát a Cleveland, így még nagyobb dolog, hogy ennyire eredményesen tudott támadni, de az utóbbi mérkőzéseken egyre jobb formában lévő Collin Sexton ezúttal is vezérré vált: 27 pontot szórt 10/16-os mezőnymutatóval, közte 5/6 triplával, ráadásul a végén is övé voltak a legnagyobb dobások. Sexton jól érzi magát abban a felállásban, amikor Brandon Knight is ott van mellette, kevésbé hárul rá szervezői feladat, főleg hogy ebben Cedi Osman is kisegíti, a társaság most 58%-kal (!) dobott mezőnyből, 50%-kal triplázott és hét hazai játékos is elérte a tízpontos határt úgy, hogy a pályára lépők közül csak Ante Zizic, illetve a három percet kapó Channing Frye nem mondhatja ezt el magáról. A szoros küzdelem végjátékában aztán "beindította az ágyúkat" a gárda, 112-114 után előbb Sexton vert be egy triplát már az utolsó két percben, majd a következő támadásból Osman is beköszönt kintről, sőt, az ezt követő labdabirtoklásból megint Sexton emelt be egy hármast, miközben a Pistons mindhárom dobását elrontotta, úgyhogy pillanatok alatt futottak egy 9-0-t, amellyel eldöntötték a küzdelmet.

A Cavaliers legjobb dobói: Sexton 27/15, Osman 21/6, Stauskas 17/6
A Pistons legjobb dobói: Ellington 25/21, Drummond 21, Jackson 15/6

Washington Wizards–Utah Jazz 95–116

Ennyit jelent, ha Bealt megfogják. Back-to-back 40 pontos meccsekkel húzta az utóbbi időben a Washingtont Bradley Beal, ezen az estén viszont semmit sem tudott kezdeni a Jazz védekezésével - Ricky Rubióék csak arra koncentáltak, hogy őt becsapdázzák és kivegyék a kezéből a labdát, úgyhogy alig 15 pontot szórt 4/12 dobásból, illetve mindössze két gólpasszt osztott ki. Ez pedig elég is volt ahhoz, hogy összeessen a hazai támadójáték, nem volt ritmus, nem voltak meg a helyzetek, csak szenvedett a gárda, úgyhogy fokozatosan nyílt is az olló, Beal arcában folyamatosan ott volt egy védő, de a többiek is rá figyeltek, elé álltak a betöréseknél, arra terelték, amerre nekik jó volt és a Wizards hátvédje szerint még sosem találkozott ilyen védekezéssel - hozzátette, hogy egyébként sem dobna mindig negyvenet, mert ő nem Superman. Ezzel együtt csapata így esélytelennek bizonyult, úgyhogy négy és fél meccs a hátránya a playoffhoz képest.

Könnyed győzelem. A hátul elvégzett fegyelmezett munka megalapozta a vendégek sikerét, támadásban nagy dolgokat már nem kellett hozniuk, sőt, többen pihenőt is kaphattak - Derrick Favors például csak 12 percet játszott, de egyébként is csökkentett játékpercekkel dolgozott Quin Snyder, ráadásul tizenkét játékost küldött pályára, mindegyiket minimum tíz perc erejéig. Az 50% feletti mezőnymutató és a 35 gólpassz azért jelzi, hogy elöl is megvolt a ritmusuk, Donovan Mitchell 19 ponttal, Ricky Rubio 10 gólpasszal, Rudy Gobert 6/6 jó dobással és 14 lepattanóval, Joe Ingles 4/8 triplával vette ki a részét a sikerből, úgyhogy a zsinórban negyedik győzelmükkel fél meccsre megközelítették az OKC-t és ugyanennyire vannak a San Antoniótól is.

A Wizards legjobb dobói: Parker 19/3, Beal 15, Ariza 12/6
A Jazz legjobb dobói: Mitchell 19/9, Crowder 18/6, Ingles 16/12

Boston Celtics–Denver Nuggets 105–114

Ez komoly fegyvertény. Eddig azért elsősorban a liga legjobb hazai csapataként beszélhettünk a Denverről, de a 16-16-os idegenbeli mérleg óriási különbséget jelentett az otthoni formához képest, most viszont vendégként bizonyított a gárda egy jó passzban lévő topcsapattal szemben. A szoros győzelmek után ez a találkozó is kiélezetten alakult a Nuggets számára, az első félidő is kiegyenlített küzdelmet hozott, aztán a harmadik negyedben sem tudott egyik fél sem meglépni két labdánál jobban - a záró etap elején azonban a Denver tudott bemutatni egy rohamot és a pár perc alatt megszerzett előnyét innentől végig meg is tartotta. 80-80 után sorozatban négyszer találtak be a festékből a vendégek, ezt megspékelték egy triplával is, futottak egy 11-2-t és innentől ők diktáltak, a játékrész közepén Nikola Jokics (21 pont, 13 lepattanó, 7 gólpassz, 2 labdaszerzés, 3 blokk) jelentkezett back-to-back hármasokkal, majd az utolsó percben Paul Millsap 3+1-es játéka döntötte el végleg a küzdelmet - a stabil védekezést ki tudták egészíteni extra dobásokkal, így nagyon értékes győzelmet arattak. Ezzel a sikerrel egyébként utolérték a San Antonióban vereséget szenvedő Golden State-et és holtversenyben elsők Nyugaton, így utazhatnak tovább Washingtonba.

Nem volt jó a Boston. Ugyan Kyrie Irving a gyenge kezdés (1/9 mezőnyből) után összeszedte magát és végül 30 ponttal zárt négy labdaszerzés mellett, igazából csak őt, valamint Al Horfordot (20 pont, 6 lepattanó, 6 gólpassz, 4/8 tripla) dicsérhetjük a hazaiaknál, a fiatalok most nem nagyon találták magukat és a gyűrűt - a Tatum-Brown-Rozier trió összesen 21 pontot tett hozzá 8/27-es mezőnymutatóval, nem igazán lehetett rájuk számítani. A 41%-os mezőnymutató és a 30%-os triplázás ezúttal nem fért bele, támadásban nem tudtak kibontakozni, csak hét pontot szereztek leindításból, 51-37-re elvesztették a lepattanózást és a festékből is kikaptak, úgyhogy hiába voltak eddig jó formában, most otthon vesztettek rangadót - ezzel nem tudták utolérni a Pacerst, illetve a Phillyhez képest tovább nőtt a lemaradásuk.

A Celtics legjobb dobói: Irving 30/6, Horford 20/12, Morris 13/6
A Nuggets legjobb dobói: Jokics 21/9, Barton 20/6, Harris 16/12

Toronto Raptors–New York Knicks 128–92

Gálázott a Toronto, de Lowry belerondított. Egy back-to-back második felén, az eltiltott Serge Ibaka és a pihentetett Kawhi Leonard nélkül gálázott a Raptors, amelybe visszatért Kyle Lowry és ott volt a kezdőben az előző este visszatérő Fred VanVleet is, ez a páros pedig gyakorlatilag azt csinált a pályán, amit csak akart: végül 28 ponttal és 20 gólpasszal zártak úgy, hogy egyikük sem játszott még 30 percet sem. Kettejük játékára építve aztán oktatott a hazai alakulat, mellettük már Pascal Siakam (19 pont, 8 lepattanó, 5 gólpassz), Marc Gasol (12 pont, 11 lepattanó 22 perc alatt), vagy éppen a padról beszálló Jeremy Lin (20 pont, 7/11 mezőnyből) is nagyon élt, a csapat 56%-kal dobott mezőnyből, 42,5%-kal triplázott és 36 gólpasszt osztott szét, ennek megfelelően már az első félidőben meglett nagyjából a közte húsz - tükörsima győzelemmel javítottak a detroiti vereség után, most pedig az OKC otthonában bizonyíthatnak. Egy negatívumot mégis fel kell írnunk: Lowry a harmadik negyedben megint kivált bokasérülés miatt, ami nem fest túl jól számukra, igaz, elvileg nem súlyos a helyzet - ezzel együtt továbbra sem tudnak egészségesek maradni, az deadline óta még nem láttuk együtt a teljes keretet egyszer sem.

Csak asszisztált a Knicks. A Lakers elleni győzelem másnapján még edzőpartnernek is kevés volt a New York, semmi tartás nem volt a vendégcsapatban, a védekezés szinte nem is létezett, ennek megfelelően a Raptors 14/17-tel kezdett mezőnyből - nem nagyon volt miről beszélni, teljesen reménytelen volt Dave Fizdale alakulata. A tréner a második félidő elején egy 0-8 után lecserélte a teljes kezdőcsapatát, de ez sem hatott, ezen az estén nekik nem osztottak lapot és meg sem tudták nehezíteni ellenfelük dolgát - persze valahol ez a papírforma, de úgy fest, hogy a LAL legyőzése nem igazán pörgette fel őket...

A Raptors legjobb dobói: Lin 20/3, Siakam 19/3, Lowry 15/15
A Knicks legjobb dobói: Trier 22/3, Knox 12/6, Dotson 11/9

Oklahoma City Thunder–Miami Heat 107–116

Ilyen cserepaddal könnyű. Erik Spoelstra, a vendégek vezetőedzője elmondta, hogy nagyon jó a kezdőcsapata, de minden meccsen nem fog működni az az ötös, úgyhogy remek helyzetben van, mert egy Hall of Famer és egy korábbi All-Star várja a kispadon, hogy becserélje - itt természetesen Dwyane Wade-re és Goran Dragicra gondolt, ez a páros pedig most is szállította a győzelmet a Heatnek. A meccset 0-13-mal és 0/8-as mezőnymutatóval kezdték a floridaiak, aztán jöttek a cserék és egy 17-0-s (!) rohammal megfordították a derbit, sőt, vezettek már 12 ponttal is, mielőtt az OKC egy futással visszazárkózott, de aztán a harmadik negyedben megint a Miami percei következtek - előbb visszaépítették a 15 pontos fórjukat Adebayóék, majd a záró etapban már 19-cel is vezettek. Innentől nem kellett már sietniük, szépen lehozták a hátralévő időt és a back-to-back ellenére, fáradtabban is nagyon fontos idegenbeli győzelmet arattak, amelyből Dragic 26 ponttal, 11 gólpasszal és 6/9 triplával, Wade pedig 25 ponttal, 5 gólpasszal és 10/17-es mezőnymutatóval vette ki a részét - őket még Kelly Olynyk megtámogatta egy 18 pontos, 9 lepattanós estével, mindez pedig elégnek is bizonyult a bravúrhoz.

Westbrook nélkül nem ment. Az eltiltott Russell Westbrook hiányában nem működött a Thunder játéka, Dennis Schröder nem volt rossz, de a korábbi MVP szintjét természetesen nem tudta hozni kezdőként, ráadásul nélküle a cserepadon senki nem maradt, aki tudott volna kreálni, ami főleg a Heat második sorával szemben mutatott óriási kontrasztot. Mindezt tetézte, hogy Steven Adams folyamatos faultgondokkal küzdött és sokat kellett ülnie, úgyhogy hiába Paul George (31 pont, 9 lepattanó, 5 gólpassz, 2-2 labdaszerzés és blokk) jó teljesítménye, ez nem volt elég - otthon kaptak ki egy fáradtabb, papíron gyengébb csapattól, ez még Westbrook nélkül sem néz ki jól. Ezzel olyan hullámvölgyben vannak, hogy az utóbbi 13 meccsükből ez volt a kilencedik vereségük és már csak hatodikak Nyugaton, ráadásul most oda-vissza megmérkőznek a Raptorsszal, később játszanak még a Pacersszel, a Denverrel, a Pistonsszal, az alapszakaszt pedig egy Rockets-Bucks back-to-backkel zárják majd.

A Thunder legjobb dobói: George 31/12, Grant 27/3, Schröder 20/6
A Heat legjobb dobói: Dragic 26/18, Wade 25/3, Olynyk 18/3

San Antonio Spurs–Golden State Warriors 111–105

Megállíthatatlan a Spurs. Gregg Popovich csapata zsinórban kilencedik győzelmét aratta ezen a meccsen, a széria során megverte a Milwaukee-t, az OKC-t, a Portlandet, a Denvert, a Detroitot és most a GSW-t is, ráadásul tegyük hozzá, hogy ez a sikersorozat az 1-7-es idegenbeli túra után történik - 2016 óta nem nyert ennyi meccset egymás után a társaság és idén ez a liga második leghosszabb ilyen jellegű szériája. Ezen a mérkőzésen is nagyon tudatos, fegyelmezett, pontos játékot mutatott be a társaság, védekezésben végig kontrollálták a Warriorst, támadásban pedig DeMar DeRozan (26 pont, 9 lepattanó, 8 gólpassz) és LaMarcus Aldridge (23 pont, 8/12 mezőnyből, 13 lepattanó, 3 gólpassz, 2 blokk) vezetésével megoldották, amit kellett - a 11 ponttal megnyert második negyed után kézben tartották az eseményeket, onnantól minden GSW-futásra válaszolni tudtak. Az utolsó játékrészben DeRozan volt igazán könyörtelen, egymaga tíz pontot süllyesztett el és minden olyan helyzetben lehűtötte a kedélyeket, amikor a Warriors reménykedni kezdett, úgyhogy a SAS feljött a nyugati ötödik helyre és most Miamiban folytathatja nagy rohamát.

Nem volt jó a GSW. Két fontos idegenbeli győzelem után most nem játszott igazán jól a címvédő, amely DeMarcus Cousinst és Andre Iguodalát is nélkülözte, igaz, visszakapta Kevin Durantet és bemutatkozhatott már Andrew Bogut is - a ligába visszatérő ausztrál center rögtön a kezdőbe került Steve Kerrnél, majd kilenc másodperc alatt ráfújták az első mozgó blokkját... Összességében a gyenge dobóforma határozta meg a vendégek napját, a Curry-Thompson páros 0/11-gyel kezdett mezőnyből és bár Curry később azért összeszedte magát (végül 25 ponttal, 9/25 dobással, 7 lepattanóval és 8 gólpasszal zárt), ez nem volt elég ahhoz, hogy fordítsanak a Spurs ellen. Kerr szerint a hazaiak jobban hajtották végre a dolgukat, mint ők, sőt, azt is kimondta, hogy edzői fronton teljesítettek jobban náluk, Klay Thompson szerint viszont ne dicsérjük annyira a San Antonio védekezését, mert ők maguktól hagytak ki túl sok dobást - ezzel a vereséggel utolérte őket a Denver, úgyhogy továbbra sincsenek igazán jó helyzetben.

A Spurs legjobb dobói: DeRozan 26, Aldridge 23/3, Gay 17/3
A Warriors legjobb dobói: Curry 25/18, Durant 24, Thompson 14/12

Dallas Mavericks–New Orleans Pelicans 125–129 – hosszabbítás után

Nowitzki előzött. Rick Carlisle a kezdőbe nevezte Dirk Nowitzkit, akinek három pontra volt szüksége ahhoz, hogy utolérje az NBA örök pontlistáján Wilt Chamberlaint, ezt pedig hamar meg is tette a német klasszis: az első két dobását rögtön elsüllyesztette, végül 12 percet játszott, 8 pontot dobott, úgyhogy már ő a liga történetének hatodik legeredményesebb játékosa. Ezen felül a hazai szurkolók örülhettek még Luka Doncic újabb tripla-duplájának (29 pont, 13 lepattanó, 10 gólpassz), a győzelemnek viszont nem, hiába vezetett a nagyszünetben tíz ponttal a Dallas, a harmadik negyedben már hátrányba került, majd a záró etapban ott volt ugyan Doncic kezében a győzelem, de két másodperccel a vége előtt kihagyta a büntetőt, így csak hosszabbítás lett belőle - azt pedig elrontották, a végén már csak közelíteni tudtak. Ezzel a vereséggel a Memphisszel holtversenyben utolsó előttiek Nyugaton, de ez a nap maximálisan Nowitzkiről szólt...

A meccset amúgy a Pelicans nyerte. Egyik csapat számára sem volt már tét ezen az összecsapáson és egyébként is Nowitzki előzése volt a középpontban, de aztán egész izgalmas végjátékot hoztak össze a felek, amelyből végül a vendégek jöttek ki jobban. A nagy hullámzás után a rendes játékidő végén a New Orleansnak kellett hajráznia, Julius Randle a negyedik negyed utolsó bő három percében egymaga tizenegy pontot szórt, majd Doncic kimaradt büntetője megmentette őket, hogy aztán a hosszabbításban Elfrid Payton és Frank Jackson hat-hat ponttal győzelemre vezesse a társaságot. Egyénileg a 30 pontos Randle mellett a sorozatban ötödik tripla-dupláját (19 pont, 10 lepattanó, 11 gólpassz) jegyző Paytont is érdemes kiemelni, úgyhogy a Pels sorozatban hat vereség után tudott újra nyerni és ezzel másfél meccsel áll jobban, mint a Dallas-Memphis páros.

A Mavericks legjobb dobói: Doncic 29/3, Hardaway Jr. 21/9, Powell 16/3
A Pelicans legjobb dobói: Randle 30/6, Davis 20/3, Payton 19/6, Jackson 19/6

Phoenix Suns–Chicago Bulls 101–116

Kevesen voltak a hazaiak. A Phoenixben az eddig is maródi Warren-Johnson-Holmes trióhoz Kelly Oubre Jr. is csatlakozott kisebb kézsérülése miatt, a Devin Booker mögött második opcióként jól teljesítő kiscsatár nélkül nem volt esélye a hazaiaknak. A felforgatott kezdőötös egy negyednyi előnyt adott a Chicagónak, 20-39 is állt az eredményjelzőn, ezt pedig nem bírták el – végig kapaszkodtak Aytonék, de a fordításhoz nem volt sem elég hosszú, sem elég minőségi a rotációjuk. A hátvéd Booker sokoldalúan játszott (8 lepattanó, 7 assziszt), de a kinti dobásaival borzasztóan szenvedett, így hiába a center Ayton 12/17-es mezőnymutatója és a padról jövő Josh Jackson, Jamal Crawford és Troy Daniels lendülete, csak hét triplájuk esett be, védekezésben pedig egyszerűen nem tudták lestoppolni a végig pörgő vendégeket.

Mindenki kapott lehetőséget. A jó kezdés után a Bulls edzői stábja tovább tudta vinni a gárda lendületét, kiválóan rotáltak, és bár a Suns nem zuhant össze, az történt a pályán, amit ők akartak. A korábban errefelé szép éveket eltöltő Robin Lopez támadásban valódi tanárnak bizonyult (11/14 mezőnyből), de Dunn, LaVine és Markkanen is jól sáfárkodott a nekik jutó dobásokkal, a kispad pedig tartotta a lépést a Phoenix második vonalával, így végül 4/16-os triplamutatóval is könnyed sikert arattak - ami annak fényében egy kicsit meglepetés, hogy egyrészt back-to-back játszottak, másrészt ötmeccses vereségsorozatukat szakították meg. Érdekesség, hogy a Bulls 20-52-es mérleggel áll, viszont a back-to-backjei második felén 12 meccsből ötöt megnyert...

A Suns legjobb dobói: Booker 25/3, Ayton 25, Jackson 18/6.
A Bulls legjobb dobói: Lopez 24, LaVine 17/6, Markkanen 17/3.

Portland Trail Blazers–Indiana Pacers 106–98

Lillard és a csapat is odatette magát. CJ McCollum térdsérülése szerencsére nem bizonyult súlyosnak, de természetesen néhány meccset ki kell hagynia, egyik alvezére nélkül pedig Lillard állt a sereg élére: 30 pontját 9/16-os mezőnymutatóval szerezte, emellett kiosztott 15 gólpasszt, egymaga működtette a támadójátékot, ráadásul hátul három labdát is elcsent. Az ő remeklése elfedte, hogy Nurkic most alaposan megszenvedett Myles Turnerrel, a győzelemben azonban vastagon benne volt a kisegítő személyzet: a kezdőben Aminu négy hármast szórt, Harkless nagyszerűen tömte be hátul a lyukakat, a padról pedig Seth Curry és Rodney Hood volt ponterős. Külön érdemes kiemelni Zach Collinst, aki ugyan nem hozott űrszámokat, de az első-második negyed fordulóján elöl-hátul extra játékokkal tolta meg a Portland játékát – itt vette át a program irányítását a hazai gárda. A harmadik negyedben már 20 pont közelében is járt a differencia, az újabb sikerrel továbbra is tapadnak a nyugati harmadik Houstonra.

Nem állt össze a Pacers. A vendégek centere, Myles Turner parádés játékával (28 pont, 10 pattanó) ideig-óráig elfedte a Pacers problémáját: a vendégek játéka csak halovány árnyéka volt önmagának, a Portland egyszerűen jobban akart, kapart, a hazaiak értek oda az 50-50-es labdákra, tőlük jöttek az igazán extra, „tűzbe hozó” teljesítmények. A csapat első számú triplavetőjétől, Bojan Bogdanovic-tól elvették a hármasokat, és bár Matthews és a padról jövő McDermott ezt még pótolta, az már nem fért bele, hogy a rutinos Thaddeus Young 1/8-cal célozzon mezőnyből, illetve hogy a padról rendre ligaelit szinten beszálló Domantas Sabonis mindössze 7 pontig és 7 lepattanóig (illetve 4 eladott labdáig) jusson. A második negyedtől az ellenfél irányította a meccset, a vendégként korábbi öt meccsét elvesztő Pacers a végjátékra fordulva még egyszer közelebb jött, de ezúttal ez volt a maximum. Kétszer egymás után kaptak ki, és csak a Boston vereségének köszönhetik, hogy még meccselőnnyel állnak a keleti negyedik helyen, a következő, Clippers elleni összecsapás sem lesz egyszerű.

A Trail Blazers legjobb dobói: Lillard 30/12, Nurkic 18, Aminu 16/12.
A Pacers legjobb dobói: Turner 28/6, Bogdanovic 15, McDermott 14/12, Matthews 14/9.

NBA, ALAPSZAKASZ
San Antonio Spurs–Golden State Warriors 111–105 (25–25, 33–22, 24–31, 29–27)
Cleveland Cavaliers–Detroit Pistons 126–119
(25–32, 35–29, 27–27, 39–31)
Washington Wizards–Utah Jazz 95–116 (24–31, 21–26, 26–34, 24–25)
Boston Celtics–Denver Nuggets 105–114 (22–24, 30–31, 28–25, 25–34)
Toronto Raptors–New York Knicks 128–92 (38–29, 35–25, 28–15, 27–23)
Oklahoma City Thunder–Miami Heat 107–116 (25–27, 30–31, 20–28, 32–30)
Dallas Mavericks–New Orleans Pelicans 125–129 (34–28, 25–21, 20–35, 31–26, 15–19) – h. u.
Phoenix Suns–Chicago Bulls 101–116 (20–34, 23–22, 30–30, 28–30)
Portland Trail Blazers–Indiana Pacers 106–98 (28–31, 27–17, 33–24, 18–26)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik