A Phillyn is átrobogott a Rockets, a Golden State-é a nyugati rangadó

Gobodics TamásGobodics Tamás
Vágólapra másolva!
2019.03.09. 10:11
A Boston és a Toronto után a Philadelphia is elbukott a bombaformában lévő Houston ellen, James Hardenék egy negyed alatt lerendezték az érdemi kérdéseket és kiváló védekezéssel húzták be sorozatban hetedik győzelmüket. A Warriors Klay Thompson extrájával nyerte a Denver elleni csúcsrangadót, a Clippers legyűrte a Thundert is, a Jazz kikapott Memphisben, Keleten pedig nyerni tudott a Toronto, a Detroit, az Orlando, a Miami és a Charlotte is - nézzük, hogy mi történt az észak-amerikai profi kosárliga (NBA) alapszakaszában!
Lou williams 40 pontot dobott a Clippersben (Fotó: NBA)
Lou williams 40 pontot dobott a Clippersben (Fotó: NBA)
Lou williams 40 pontot dobott a Clippersben (Fotó: NBA)
Lou williams 40 pontot dobott a Clippersben (Fotó: NBA)
Lou williams 40 pontot dobott a Clippersben (Fotó: NBA)

 

Charlotte Hornets–Washington Wizards 112–111

Nem a vezéreken múlt. Sem Kemba Walker, sem Bradley Beal nem játszott igazán jól ezen az estén, a csapatok fel is készültek belőlük, illetve ők maguk sem találták a dobásaikat úgy, ahogy megszokhattuk tőlük. Walker végül 18 pontot szenvedett össze 19 rádobásból, Beal pedig 15-ig jutott 4/21-es mezőnymutatóval, úgyhogy a két vezér gyengébb teljesítménye eléggé rá is nyomta a bélyegét a találkozóra - egyik oldalon sem volt olyan játékos, aki igazán összefogta volna a csapatokat, sok volt a kapkodás. Egy-egy kiemelkedő teljesítmény viszont így is akadt, a hazaiaknál Marvin Williams 30 pontos szezoncsúcsot termelt (10/16 mezőnyből, 7/10 tripla) és elöl-hátul próbálta tüzelni akár a társait, akár a közönséget, mellette Jerem Lamb (19 pont, 10 lepattanó, 4 gólpassz, 2 labdaszerzés, 3 blokk) is nagyon csipkedte magát, míg a vendégeknél Bobby Portis (23 pont, 9 lepattanó) és Tomas Satoransky (11 pont, 9 lepattanó, 6 gólpassz, 2 blokk) említhető leginkább - mindebből pedig végül a Charlotte jött ki jobban.

A Hornetsé a fontos győzelem. Mindkét gárdának nagyon kellett volna ez a siker, amelyet végül a hazaiak tudtak behúzni egy fordulatos csata végén. Az első negyedet tíz ponttal nyerte a Charlotte, a másodikat tizeneggyel a Washington, majd a fordulás után ekkora kilengések már nem voltak, viszont folyamatosan változott a vezető kiléte - egész pontosan tizennégy alkalommal fordult a kocka. A nagy csatából aztán a végén Williamsék jöttek ki győztesen, a hajrában a Wizardsnak ugyan volt egy 9-0-s futása, amellyel 109-111-re alakította az eredményt, de az oda-vissza blokkok után Lamb bevágott egy clutch triplát futtából, már az utolsó percben, erre pedig nem érkezett válasz - a túloldalon Lamb még egy győztesnek bizonyuló blokkot is kiosztott a Wizards játékánál, úgyhogy az ő két villanása döntötte el a meccset. Ezzel a Charlotte továbbra is ott van a playoff-harcban, míg a Washington egyre közelebb kerül ahhoz, hogy kiszálljon ebből a küzdelemből.

A Hornets legjobb dobói: Williams 30/23, Lamb 19/9, Walker 18/3

A Wizards legjobb dobói: Portis 23/9, Beal 15/3, Parker 15/3


Orlando Magic–Dallas Mavericks 111–106

A Nemzeti Sport Online szakmai 
együttműködő partnere a kezdo5.hu
A Nemzeti Sport Online szakmai együttműködő partnere a kezdo5.hu

Nem lehet elégedett az Orlando. „Ha úgy dobnak, ahogy általában szoktak, akkor kikapunk. Túljátszottak minket, csak nem dobtak a megszokott hatékonysággal” – értékelte a találkozót a Magic vezetőedzője, Steve Clifford. A kötelező győzelmet nagyon nehezen tudta kiizzadni magából a hazai alakulat, bár az első félidőben még úgy tűnt, hogy sima lehet a vége, hiszen a nagyszünetben tizenöt ponttal vezetett az Orlando, de a fordulás után leültek Vucsevicsék, eladogatták a labdákat, nem védekeztek, ez a hozzáállás pedig kis híján meg is bosszulta magát. Főleg a hajrában voltak gondban, a negyedik negyedben 19 pontos előnyből aludtak be teljesen, amikor az addig pocsékul dobó Mavsnél elkapta a fonalat Doncic és Nowitzki, azt a játékrészt 14 egységgel elvesztették a hazaiak, de végül megúszták a „lelassulást” és sikerült behúzniuk a fontos győzelmet – Gordon és Fournier is egyetértett egyébként Clifford szavaival, ennél sokkal többre lesz szükségük a folytatásban, ha oda akarnak érni a playoffba.

Részsikerek. Valóban gyengén, 30 százalék alatt tüzelt kintről a Dallas és nagyrészt ennek köszönheti a vereséget, bár benne van, hogy ha jobban céloznak a vendégek és szorosabbá teszik a meccset, akkor a Magic sem vesz ennyire vissza. Mindenesetre Luka Doncic ismét szállított látványos jeleneteket, dobott 24 pontot 8 lepattanó és 5 gólpassz társaságában, mellette Jalen Brunson (18 pont, 8/11 mezőnyből, 9 gólpassz) is felhívta magára a figyelmet, az említett negyedik negyedben pedig Dirk Nowitzki is felszívta magát – kilenc pontot szórt ekkor, összesen pedig 15-tel zárt, amellyel beállította a szezoncsúcsát. A győzelemhez azonban végül ez nem volt elég, úgyhogy az utóbbi tíz meccsükből kilencedszer is kikaptak, következőleg a Houstont fogadják.

A Magic legjobb dobói: Ross 22/18, Vucsevics 20/3, Gordon 18/3

A Mavericks legjobb dobói: Doncic 24/9, Brunson 18/3, Hardaway Jr. 15/3, Nowitzki 15/3


Miami Heat–Cleveland Cavaliers 126-110


McGruder hétpontos játéka összefoglalta a meccset.
A negyedik negyedben lökött hatalmasat csapatán Rodney McGruder, a korábban Pakson is megforduló Heat-játékos, ugyanis Kevin Love flaugrant faultjával együtt bombázott be egy triplát, elsüllyesztette a büntetőt, majd a flagrant miatt megkapták a labdát és abból is beemelt egy hármast, így 22 másodperc alatt egymaga hét pontot tett fel a táblára. Ez nagyjából össze is foglalta, hogy ezen az estén minden összejött a Miaminak, a tíz pályára lépő játékosból nyolc elérte legalább a tíz dobott pontot és a tízből csak az 1/3-at dobó Dion Waitersnek volt 50%-nál rosszabb a mezőnymutatója - nem véletlen, hogy csapatszinten 57%-kal céloztak, illetve 48%-kal tripláztak, ellenállhatatlan volt Erik Spoelstra együttese. Ez a második félidőben lett sok a Cavsnek, a nagyszünetben még egál volt az állás, aztán a fordulás után fokozatosan ellépett ellenfele elől a Heat, az említett hétpontos játék is sokat segített, úgyhogy zsinórban negyedik sikerét is behúzta a gárda, ezzel megőrizte a nyolcadik helyét Keleten.

Ha Miami, akkor vereség. Nagyjából így lehet összefoglalni a Cleveland szemszögéből az eseményeket, sorozatban 16. (!) alkalommal kapott ki ebben a csarnokban a Cavaliers, akármilyen kerettel jönnek ide az elmúlt években, egyszerűen képtelenek nyerni. Pedig Collin Sexton (27 pont, 11/17 mezőnyből, 6 gólpassz), Jordan Clarkson (21 pont, 6/10 tripla) és Kevin Love (19 pont, 4/11 tripla) is hozta magát, a kezdőben Brandon Knightra (15 pont, 6 gólpassz, 0 eladott labda) sem lehetett nagy panasz, úgyhogy támadásban ők is rendben voltak, de ezt a Heatet ma este nem lehetett túldobni: a harmadik negyedet már elvesztették 11 ponttal, majd a negyedikben sem tudtak válaszolni, sőt, tovább nyílt az olló. Hiába a 19 beemelt hármas, vereség lett a vége a vendégek szempontjából, persze számukra ennek különösebb tétje már nincs.

A Heat legjobb dobói: Richardson 20/12, Adebayo 17, Winslow 16/3

A Cavaliers legjobb dobói: Sexton 27/9, Clarkson 21/18, Love 19/12


Chicago Bulls–Detroit Pistons 104–112

Nagyot hajrázott a Detroit. Az első félidőben puhán játszottak a vendégek, sok volt náluk az üresjárat, úgyhogy engedtek 66 pontot és 17-tel égtek a nagyszünetben, elég komoly bajban voltak - Dwane Casey meg is kérdezte őket, hogy mi lesz az ő harcosaival, csapata pedig válaszolt erre. Pedig a feladat nem volt egyszerű, a harmadik negyed elején Blake Griffin megsérült és az egész játékrészt kiülte, de a többiek összekapták a védekezésüket és 14 ponton tartották a Chicagót, elkezdték ledolgozni a hátrányt, majd a záró etapra visszatért Griffin is és olyan plusz adott támadásban, ami eldöntötte a küzdelmet a Pistons javára. Az erőcsatár egymaga 7/10 jó dobást és 16 pontot süllyesztett el a kulcsidőszakban, mellette óriásit melózott a második félidő minden másodpercét pályán töltő (20 pont, 24 lepattanó, 3 labdaszerzés, 2 blokk) Andre Drummond, felnőtt hozzájuk a Jackson-Galloway-Kennard trió és a negyedik negyedet összességében 43-24-re nyerték meg - óriási csatában fordítottak, az utóbbi 13 meccsükből behúzták a 11. győzelmüket, majd Griffin és Drummond is elmerült egy-egy vödör jégben, alig tudtak megmozdulni az öltözőben...

Jó lecke volt. Jim Boylen, a Bulls vezetőedzője úgy fogalmazott, hogy reméli, játékosai tanulnak ebből a találkozóból, mert a már-már tökéletes első félidő után a másodikban energia nélkül kosárlabdáztak és testközelből láthatták, hogy mit tesz a győzelemért egy olyan csapat, amely a playoffért küzd. Lauri Marrkanen is azt mondta, hogy frusztráló ez a vereség, de a pozitív dolgokat kell látniuk, amelyek egyébként így is akadtak: Zach LaVine (24 pont, 9/18 mezőnyből) és Otto Porter (23 pont, 9/13 mezőnyből, 8 gólpassz) is jól játszott, az első félidei támadójátékukra (vezettek 21 ponttal is) pedig lehetne építeni a jövőben. A leckét viszont gyorsan fel kell mondani, mert holnap jön a visszavágó Detroitban...

A Bulls legjobb dobói: LaVine 24/3, Porter 23/3, Markkanen 18/6

A Pistons legjobb dobói: Griffin 27/9, Jackson 21/3, Drummond 20


Houston Rockets–Philadelphia 76ers 107–91

Egy negyed alatt lerendezte a Houston. Nem finomkodott, azonnal a lovak közé csapott a Rockets, Hardenék előálltak egy parádés védekezéssel, tökéletesen támadták a Philly gyenge pontjait, levették az egyébként is „levehető” kinti dobásokat a vendégek részéről, támadásban pedig nagy önbizalommal tették a saját dolgukat. Ennek egy 37-21-es első negyed lett a vége, már itt tetemes volt a különbség és a hazaiak később sem aludtak bele a nagy előnybe, a záró etapot már 22 pontos fórral kezdhették meg - James Harden (31 pont, 10 lepattanó, 7 gólpassz) és Clint Capela (18 pont, 9 lepattanó, 4 labdaszerzés) jelentette az alapot, de a többiek is hozzátették a magukét kintről-bentről, végül meg sem kellett szakadniuk az újabb sikerért. Mike D'Antoni vezetőedző szerint ha egészséges és ritmusban van a Harden-Paul-Capela trió, akkor továbbra is borzasztó nehéz őket megverni, azt pedig már csak mi tesszük hozzá, hogy ez a védekezés már hasonlít arra, amivel tavaly kis híján megfogták a GSW-t is - zsinórban hetedszer nyertek és jelenleg ott vannak a nyugati dobogón.

Most már jöjjön Embiid. Kezdő centere és egyben legjobb játékosa nélkül továbbra sem az igazi a Philadelphia, azt ugyan megmutatta a gárda, hogy nélküle sem teljesen elveszett, de az is egyértelmű, hogy ha ő nincs, akkor minimálisan sem tudják pótolni a komolyabb csapatok ellen. Ezúttal is borzasztóan hiányzott a jelenléte a festékből, a Rockets nagyon agresszíven támadta a perimétert védekezésben, ennek (is) volt köszönhető a vendégek részéről beeső 3/26 (!) tripla, amely alapjaiban határozta meg, hogy mire lehetnek képesek. Tobias Harris (22 pont, 9 lepattanó, 10/15 mezőnyből) és Jimmy Butler (19 pont, 9 lepattanó, 2 blokk) is igyekezett, de kint dobás nélkül nem volt meg az átütőerő, egy-két kisebb rohamtól eltekintve veszélytelenek voltak a Houstonra, úgyhogy egyetlen meccsre csökkent az előnyük a Bostonnal szemben - nagyon rájuk férne már Embiid visszatérése...

A Rockets legjobb dobói: Harden 31/9, Capela 18, Gordon 17/15

A 76ers legjobb dobói: Harris 22/6, Butler 19, Simmons 15


Memphis Grizzlies–Utah Jazz 114–104

Megint nem működött a Jazz. A Ricky Rubiót nélkülöző vendégek nem igazán találták az egyensúlyt ezen a találkozón, főleg a védekezésükkel voltak problémák, egyáltalán nem tudták megállítani a papíron jóval gyengébb Memphist, ez pedig a végjátékban is komoly problémákat okozott nekik, emiatt nem voltak képesek közelíteni a hajrában. Pedig Donovan Mitchell rákapcsolt, a végül 38 ponttal záró dobógép egymaga 20 egységet termelt a negyedik negyedben, itt gyakorlatilag egymaga tartotta meccsben a Jazzt, ám ez ahhoz kevés volt megfelelő védekezés nélkül, hogy fordítani tudjon a társaság. Meg kell említenünk, hogy a Grizzlies frontcourtja egészen jól nézett ki a festékben, kordában tartották (összesen 12 pont és 12 lepattanó) a Gobert-Favors párost, úgyhogy Mitchellék összesen 48 triplát hánytak rá, ami szezoncsúcs náluk, eléggé eltolódott efelé a támadójátékuk is, nem igazán volt meg az egyensúly és a saját ritmusuk sem. Az újabb, kissé váratlan vereség miatt nem közeledtek az előttük állókhoz, sőt, utolérte őket a Clippers és a nyugati nyolcadik Spurs is csak fél meccsre van.

Egyre jobban néz ki a Memphis. A csereberék után kicsit felfrissült a Grizzlies kerete és bár kellett néhány meccs ahhoz, hogy kicsit összeszokjanak a láncszemek, illetve találjanak motivációt abban, hogy az elengedett szezonban meccseket nyerjenek, de az utóbbi négy találkozójukból hármat is behúztak és ezúttal is kiváló játékot mutattak. A palánk alatti jó védekezésükről már szóltunk, ebben nagy szerepe volt annak, hogy Jonas Valanciunas mellett ott volt a kezdőben Joakim Noah is, úgyhogy két klasszikus magassal nyitott a gárda, de ezt támadásban is kiválóan kiegészítette a hazai alakulat. A fővezér természetesen Mike Conley (28 pont, 11 gólpassz, 11/18 mezőnyből) volt, de Valanciunas (25 perc, 27 pont, 12/17 mezőnyből, 7 lepattanó) is pusztított, ez a páros pedig a negyedik negyedben is a sereg élére állt: Conley 18, Valanciunas 10 pontot szórt ekkor, egymás után oldották meg a támadásokat és folyamatosan visszaverték a Jazz rohamait. A hangulat most jó a csapatnál, következőleg a Magic playoff-esélyeibe rondíthatnak bele.

A Grizzlies legjobb dobói: Conley 28/9, Valanciunas 27, Rabb 15

A Jazz legjobb dobói: Mitchell 38/15, Ingles 14/9, Korver 13/9


New Orleans Pelicans–Toronto Raptors 104–127

Ez a realitás. Az utóbbi időben több bravúrgyőzelmet is aratott a New Orleans, de erre a találkozóra már sem Anthony Davis, sem Jrue Holiday, sem E'Twaun Moore nem öltözött át, a "maradék" pedig nélkülük nem volt képes egy újabb nagy tettre - tulajdonképpen simán kikaptak a jobb erőkből álló Raptors ellen. Egy darabig azért tartották magukat, az első negyedet két ponttal még meg is nyerték és a nagyszünetben is csak három egység volt a hátrányuk, de a fordulás után szigorított a Toronto és onnantól nem volt sok keresnivalója a hazai csapatnak. Egyénileg Julius Randle (18 pont, 9 lepattanó, 7 gólpassz) és Cheick Diallo (16 pont, 12 lepattanó) mozgott jól, Jahlil Okafor viszont a második félidőre már megsérült, úgyhogy őt is elvesztették - ezzel együtt csak a harmadik negyed vége felé dőlt el a meccs, majd a záró etapban, közte 21-nél érezte úgy a közönség, hogy ideje elindulni haza.

Átrohant ellenfelén a Toronto. Itt ezt most maximálisan szó szerint kell érteni, a Raptors ugyanis meglehetősen kevés játékot játszott felállt védelem ellen, viszont a Pelicans hibáit kihasználva hihetetlen mennyiségben gyártotta a kosarakat a gyors támadások után - szezoncsúcsot jelentő 53 (!) pontot szórtak leindításból (15-öt kaptak), ezzel mindent el is mondtunk a mérkőzésről. Egyénileg Kawhi Leonard (31 pont, 14/20 mezőnyből), Kyle Lowry (13 pont, 11 lepattanó, 12 gólpassz) és a 19 pontos Pascal Siakam dicsérhető, de a többiek is megtették a magukét, a padról Lin és Ibaka szólt hozzá leginkább, de ezúttal igazából minden a helyén volt, úgyhogy viszonylag pihenősen (csak Lowry érte el a 30 játékpercet) hozták a kötelező győzelmet idegenben, amire a két vereségük után nagy szükségük is volt.

A Pelicans legjobb dobói: Jackson 20/3, Randle 18, Diallo 16

A Raptors legjobb dobói: Leonard 31/3, Siakam 19/3, Lin 14/6


Golden State Warriors–Denver Nuggets 122–105

Thompson megérkezett, összeszedte magát a Warriors. Visszatért sérüléséből és azonnal csúcsformába is lendült a hazaiaknál Klay Thompson, a GSW dobógépe 39 pontot, közte 9/11 triplát ívelt a gyűrűbe, amivel rendesen megadta az alaphangot – az ő parádés teljesítményével helyrebillent az egyensúly, a Denver pedig nem tudott vele mit kezdeni. Mellette Kevin Durant (26 pont, 10/15 mezőnyből, 6 gólpassz, 2 blokk) és DeMarcus Cousins (16 pontot, 6-6 lepattanó, gólpassz és blokk) számai is dicséretesek, Steph Curry most kicsit háttérbe húzódott, mindenesetre a címvédő nem adott sok esélyt a mérleget tekintve fő riválisának számító Nuggetsnek. A 15–3-as kezdés után ugyan jött egy hullámvölgyük, de aztán a nagyszünet előtt rohantak még egy 14–0-t, érezhetően más hőfokon égtek, mint az elmúlt találkozóikon, a második félidőben pedig már nem inogtak meg: gyakorlatilag végig vezetve, 54%-os mezőnymutatóval, 51 százalékos triplázással és 32 gólpasszal, magabiztosan nyerték meg a nyugati csúcsrangadót és növelték ismét két meccsre az előnyüket a konferencia élén. Egy apró negatívumot azért mégis megemlítenénk: a kispad ismét nagyon rövidnek tűnt, hét percnél többet csak Iguodala, Livingston és Looney töltött parketten, de ők sem váltották meg a világot és amikor nem a kezdő volt fent (vagy maximum Cousins helyett Iguodala), akkor nem is működött jól a játék.

Becsődölt a denveri kezdő. Csak a kispad mentette meg a hatalmas veréstől a vendégcsapatot ezen a találkozón, az első ötös ugyanis borzasztóan funkcionált a GSW ellen: Nikola Jokics -29-es, Will Barton -30-as, Jamal Murray -19-es +/- mutatója elég beszédes, főleg ha mellétesszük, hogy a cseresor inkább pluszban volt, mint mínuszban. Összességében a kispad több pontot szerzett, mint a kezdő, ami szintén sokat elmond, csapatszinten 40% alatt maradtak mezőnyből és bár a második negyedben egy nagy rohammal még átvették a vezetést, ez volt az utolsó pillanat, amikor veszélyt jelentettek a Warriorsra, innentől bottal ütötték a címvédő nyomát. Mike Malone alakulata így két meccsre van riválisától, de közben már csak hárommal vezet a száguldó Houston előtt, ha nem is kell még sűrűn hátranéznie, de az egyértelmű, hogy nagy hullámvölgyek és eltékozolt meccsek a második kiemelés szempontjából sem férnek bele.

A Warriors legjobb dobói: Thompson 39/27, Durant 26/6, Curry 17/12

A Nuggets legjobb dobói: Morris 17/3, Beasley 17/15, Jokics 16/3


Los Angeles Clippers–Oklahoma City Thunder 118–110

Nem bírta a Thunder. Nagyon nehéz helyzetben, egy hosszabbításos győzelem másnapján, „back-to-back” lépett pályára az OKC, úgyhogy kérdéses volt, hogy mennyi ereje lesz a vendégcsapatnak, de ebben a tekintetben elég jól helytállt a Thunder - az első félidőt ugyan 14 ponttal elbukta, de később az elfáradás helyett extra sebességet talált és visszajött a meccsbe. Pedig Granték dolgát nehezítette, hogy Paul George és Steven Adams is faultgondokkal küzdött, végül mindketten ki is pontozódtak és George kiválását azért meg is érezte a társaság: 100-99-nél, egy támadóhibával gyűjtötte be a hatodik személyijét és innentől, nem egészen négy perc alatt 18 pontot engedélyeztek a Clippersnek. A győzelem így végül elmaradt, de a második félidőben óriásit harcolt a gárda, Russell Westbrook (32 pont, 12/23 mezőnyből, 8 lepattanó, 7 gólpassz, 1 eladott labda) egy-két csúnya hibát leszámítva jól játszott (bár a legvégén ő is kipontozódott) és a fáradtságuk ellenére felálltak a komolyabb hátrányból, sőt, a negyedik negyedben vezettek is, mielőtt az utolsó percben átgázolt rajtuk a Clippers. Nem nekik állt a zászló, de ezt nem is tudták borítani, így pedig az utóbbi nyolc meccsből hatodszor kaptak ki és visszacsúsztak a tabellán a Houston mögé.

Ellenállhatatlan volt a Clippers párosa. Két kiemelkedő egyéni teljesítmény is akadt a vendéglátóknál és végül mindkettőre szükségük volt ahhoz, hogy újabb fontos győzelmet arassanak. Lou Williams elképesztő produkcióval szállt be a kispadról és végül kereken 40 ponttal zárt (13/24 mezőnyből, 4/6 tripla, 7 lepattanó, 5 gólpassz, 4 labdaszerzés), mellette pedig Danilo Gallinari is tarthatatlan volt, az olasz kiscsatár 34 pontot pakolt fel a táblára 10/19 jó dobással - mindketten brillíroztak a végjátékban is, ketten együtt olyan fegyvernek bizonyultak, amire nem tudott válaszolni az OKC. A hajrában mindketten közel hibátlanul kosárlabdáztak támadásban, ők szerezték csapatuk utolsó 15 pontját, könyörtelenek voltak a büntetővonalról is, úgyhogy nekik köszönhetően zsinórban negyedszer is nyert a Los Angeles – a gárda utolérte a Jazzt és ha matematikailag még nem is, de gyakorlatilag biztosra vehető, hogy ott lesz a rájátszásban. Érdekesség, hogy utoljára novemberben volt négyes sikerszériájuk és az is, hogy Lou Williams éppen a korábbi Clippers-sztár Jamal Crawfordot előzte meg az NBA örökranglistáján a kispadról szerzett pontokat tekintve.

A Clippers legjobb dobói: Williams 40/12, Gallinari 34/6, Zubac 14

A Thunder legjobb dobói: Westbrook 32/6, George 15/9, Schröder 15/6

 

NBA
ALAPSZAKASZ
Charlotte Hornets
–Washington Wizards 112–111
Orlando Magic
–Dallas Mavericks 111–106
Chicago Bulls–Detroit Pistons 104–112
Houston Rockets
–Philadelphia 76ers 107–91
Memphis Grizzlies
–Utah Jazz 114–104
Miami Heat
–Cleveland Cavaliers 126–110
New Orleans Pelicans–Toronto Raptors 104–127
Golden State Warriors
–Denver Nuggets 122–105
L
os Angeles Clippers–Oklahoma City Thunder 118–110
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik